Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Fyzika Allatra - Anastasia Novych, Ibis, 2018

285 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Fyzika Allatra - Anastasia Novych, Ibis, 2018
Fyzika Allatra - Anastasia Novych, Ibis, 2018

Fyzika Allatra

Nakladatel
Ibis, 2018
Počet stran
295
  • Pevná vazba
  • Čeština

285 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 1 – 5 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Upozornění: Obsah této knihy je vnímán jako kontroverzní. Při čtení každé knihy doporučujeme nezapomínat na kritické myšlení a názory odborníků v dané oblasti.

Zobrazit anotaci ke knize od nakladatele

Více o knize

Toto jsou odpovědi na otázky o tom, jak funguje tento svět a jakou roli v něm hraje člověk. Jakmile pronikáš k pramenům znalostí prapůvodní fyziky, na jedné straně chápeš jednoduchost uspořádání vesmíru, na straně druhé – jsi překvapen, kdo a jak to mohl vytvořit.
To je opravdu evoluční průlom pro světovou vědu, která dneska zůstává ve stadiu výzkumů epochálních objevů, udělaných ještě před sto lety. Tyto znalosti zahrnují celé spektrum fundamentálních a mezioborových výzkumů v různých vědních oblastech od fyziky mikrosvěta po kosmologii a odhalují také unikátní informace o prvotních základech neutronové fyziky a astrofyziky elementárních částic.
V každém případě tato zpráva poskytne hledajícímu člověku odpovědi na mnohé vnitřní otázky a dá mu možnost dotknout se pramenů všeho toho, co nás obklopuje.

Kniha také obsahuje Zprávu „O problémech a důsledcích globálních změn klimatu na zemi. Účinné způsoby řešení daných problémů“
Číst víc
Počet stran
295
Vazba
pevná vazba
Rozměr
130×205 mm
Hmotnost
491 g
ISBN
9788090617049
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
312784
Jazyk
čeština
Nakladatel
Ibis
Kategorizace

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “