Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Otcova past - Tomáš Zrůst, Petrklíč, 2020

259 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Otcova past - Tomáš Zrůst, Petrklíč, 2020
Otcova past - Tomáš Zrůst, Petrklíč, 2020

Otcova past

Když poklidný studentský život hlavního hrdiny přeruší nečekaný telefonát od staršího bratra, s nímž v posledních letech mluví stále méně, je nadmíru jasné, že se děje cosi... Číst víc

Nakladatel
Petrklíč, 2020
248 stran
3-4 hodiny čtení

Když poklidný studentský život hlavního hrdiny přeruší nečekaný telefonát od staršího bratra, s nímž v posledních letech mluví stále méně, je nadmíru jasné, že se děje cosi zvláštního a neočekávatelného. Vystrašený bratrův hlas, vyprávějící o... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

259 Kč

U dodavatele 5 ks
Posíláme do 4 – 6 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Všude samí lháři - Shari Lapena, Kalibr, 2024
Otcova past - Tomáš Zrůst, Petrklíč, 2020
259 Kč

Více o knize

Když poklidný studentský život hlavního hrdiny přeruší nečekaný telefonát od staršího bratra, s nímž v posledních letech mluví stále méně, je nadmíru jasné, že se děje cosi zvláštního a neočekávatelného.
Vystrašený bratrův hlas, vyprávějící o jejich otci, kterého již léta neviděli, a prosbě, aby ho hned další den navštívili, ho přesto zaskočí. Ačkoli se snaží vzdorovat a udržet si dlouho budovaný odstup, je zatlačen do rohu a nedostává na vybranou. Hned následující ráno tak začíná cesta, během níž se nejen probouzí pochybnosti a nedůvěra, ale také vzpomínky na starý domov, život v celistvé rodině, rozvod i nové začátky.
I na jeho poslední okamžiky s otcem, který se před několika lety ze dne na den a bez jediného slova odstěhoval a zmizel neznámo kam. S o to větším strachem se tak postupně přibližuje malé vesnici daleko od domova, kde se celý nesvůj setkává se svým bratrem a společně vyráží za otcem. Bez jediného tušení, proč je sem pod rouškou tajemství zavolal a potřebuje je s takovou nutností vidět.

Co po svém otci však najdou, je však pouze opuštěný polorozpadlý dům, chaotický nepořádek, a nedopsaný dopis, naznačující ten nejhorší možný scénář. Tím okamžikem tak začíná zoufalé a zpočátku beznadějné pátrání po otci, během něhož vyvstávají na povrch podrobnosti otcova neznámého osudu a oba synové postupně zjišťují, že si nemohou být jistí, jestli opravdu znají jak své nejbližší, tak i sebe samotné.
Číst víc
Počet stran
248
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
140×205 mm
Hmotnost
340 g
ISBN
9788072296941
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
713009
Styl
psychologický, mysteriózní, napínavý
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Petrklíč
Pro koho
pro ženy, pro muže
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton