Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Naučte své děti říkat Ď, Ť, Ň
E-kniha

S logopedkou Luckou

Publikace Naučte své děti říkat Ď, Ť, Ň je určena především rodičům pro domácí procvičování problematických hlásek s dětmi, ale i odborníkům z řad logopedů, speciálních pedagogů... Číst víc

Nakladatel
Edika, 2022
Počet stran
88

Publikace Naučte své děti říkat Ď, Ť, Ň je určena především rodičům pro domácí procvičování problematických hlásek s dětmi, ale i odborníkům z řad logopedů, speciálních pedagogů či učitelům v mateřských školách. Číst víc

  • PDF
  • Čeština

169 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Publikace Naučte své děti říkat Ď, Ť, Ň je určena především rodičům pro domácí procvičování problematických hlásek s dětmi, ale i odborníkům z řad logopedů, speciálních pedagogů či učitelům v mateřských školách. Autorka Irena Šáchová, která čerpá ze své dlouholeté praxe klinické logopedky, uvádí ke každé hlásce přehledný a jasný návod, jak při jejím vyvození správně postupovat, a upozorňuje i na častá úskalí při procvičování. Pokynům snadno porozumí rodiče i děti, které knihou provází sympatická postavička logopedky Lucky. Úkoly a cvičení doplňují veselé obrázky Evy Obůrkové. Atraktivní příloha nabízí pět her ke zdokonalení výslovnosti a zpestření procvičování hlásek Ď, Ť, Ň – např. loto, pexeso a domino.
O autorce a ilustrátorce:
Mgr. Irena Šáchová & Eva Obůrková = sestry Süssovy, narozené v roce 1974 a 1967 v Praze. Mladší a hodnější Irena Šáchová pracuje jako klinická logopedka ve vlastní ordinaci v Praze-Radotíně, vystudovala obor speciální pedagogika na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy a působila rovněž jako logopedka v Jedličkově ústavu. Ve volném čase se věnuje rodině, má ráda vysokohorskou turistiku, splouvání řek, výlety přírodou, lyžování, prolézání zřícenin, strašení cizích dětí na bojovkách a přípravy všemožných soutěží; nerada vaří, a proto toho vždy vaří kotle.
Starší a hubatější Eva Obůrková je novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, specialistka na domácí cestovní ruch a rozdávání rad kudy kam se vydat, zejména s dětmi a po Česku i bez nich a jinam. Pro různá nakladatelství ze skupiny Albatros Media napsala a ilustrovala řadu knížek o cestování, dlouhodobě spolupracuje s portálem Kudy z nudy, různými novinami, časopisy a agenturami.
Číst víc
Počet stran
88
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
2272979
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Edika
Pro koho
pro rodiče, pro učitele
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

Nakladatelství Edika

Číst víc

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass