Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Soukromé problémy: Tina - Hana Repová, Red, 2022

399 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Soukromé problémy: Tina - Hana Repová, Red, 2022
Soukromé problémy: Tina - Hana Repová, Red, 2022

Soukromé problémy: Tina

Tina, Lilly, Denis i Sebastian už dávno vyletěli z rodičovského hnízda a postavili se na vlastní nohy, avšak nečekaná zpráva od nejstaršího ze sourozenců je přinutí, aby... Číst víc

4,8 61 hodnocení
1. díl série
Soukromé problémy
Nakladatel
Red, 2022
256 stran
4-5 hodin čtení

Tina, Lilly, Denis i Sebastian už dávno vyletěli z rodičovského hnízda a postavili se na vlastní nohy, avšak nečekaná zpráva od nejstaršího ze sourozenců je přinutí, aby... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

399 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 3 – 4 dnů
Další knižní vydání
Súkromné problémy: Tina - Hana Repová, MERIDIANO-press, 2020
Pevná vazba s přebalem
Slovenština, 2020
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024
Soukromé problémy: Tina - Hana Repová, Red, 2022
399 Kč

Více o knize

Rodina nemusí být dokonalá. Mnohem důležitější je, aby byla jednotná.

Tina, Lilly, Denis i Sebastian už dávno vyletěli z rodičovského hnízda a postavili se na vlastní nohy, avšak nečekaná zpráva od nejstaršího ze sourozenců je přinutí, aby se po letech opět všichni sešli.

Žlutý dům, ve kterém strávili společné šťastné dětství, po smrti rodičů chátrá a je nejvyšší čas rozhodnout o jeho dalším osudu. Prodat? Opravit? Když se však všichni sourozenci po letech v domě opět sejdou, není nouze o překvapivá zjištění a všichni si velmi rychle uvědomí, že řešení osudu jejich rodného domu není tím nejdůležitějším úkolem, který před nimi leží.

Každý z nich totiž ve svém životě musí čelit problému, na jehož odvrácení nemusí stačit sám.
Číst víc
Originální název
Súkromné problémy: Tina
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba
Rozměr
130×200 mm
Hmotnost
428 g
ISBN
9788027712304
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1712907
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Slovensko
1. díl série
Soukromé problémy
Nakladatel
Red
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,8 / 5

61 hodnocení

48
4
0
0
1

Jak se líbila kniha vám?

Recenze od Martinusáků

Martinus.cz
15

Nemám rada nespravodlivosť, aroganciu, povýšenosť a keď sa ubližuje deťom, starým ľuďom a zvieratkám /som zvieratkomil, viem, že nedokážem spasiť svet, ale keď sa dá, pomôžem/.

Iveta Janíková
Produktový špecialista
2. června 2020

Hana Repová je našim čitateľom známa a preto ju ani netreba predstavovať. Ani román Tina určite čitateľov nesklamal.
Autorka hneď na začiatku rafinovane vtiahne čitateľa do deja takmer dramatickým návratom štyroch súrodencov do rodičovského domu. A všetci sa vracajú s vlastným životom, s vlastnými túžbami, radosťami a starosťami. Štyria súrodenci a štyri rozličné osudy. Vzájomne sú však poprepletané súrodeneckým putom, ktoré sa nedá zrušiť ani v krízovej situácii.
Táto kniha je o živote. O našich rozhodnutiach, ktoré robíme každý deň. O rozhodnutiach, ktoré môžu poznačiť náš život. O tom, že za svoje konanie môžeme len sami. A že to nebýva vždy jednoduché, to zistíte.
Kniha sa vynikajúco číta, čitateľa drží v napätí až do konca. Dobre rozvinutá dejová zápletka nenudí a udržuje stále v pozornosti. Rovnako citlivo zvolená obálka len pridáva knihe na atraktívnosti.
Prajem príjemné čítanie. Určite odporúčam!

Číst víc

Čtenářské recenze

Dominika Dupkalová
Ověřený zákazník
před týdnem
Súkromné problémy Tina
Po smrti rodičov, sa súrodenci stretnú, aby sa rozhodli, čo bude s domom.

Sebastian, ako najstarší navrhne, aby sa dom predal, keďže na prerábku, by potrebovali veľa peňazí - avšak všetky plány sa menia, keď Tina vystúpi z taxíka, s kufrom...

Podviedla svojho manžela Adama a prečo?

Lebo zabudli na komunikáciu - Tina má samozrejme väčší podiel viny, pretože vymenila svoje manželstvo, za jednu jedinú noc!
Keď sa to Adam dozvie, chce rozvod a to napriek tomu, ako veľmi Tinu miluje.

Ale príbeh sa netočí len okolo Tiny a Adama - každý súrodenec, má svoje vlastné problémy.
Napríklad Sebastian sa až po smrti rodičov, dozvedel, že je adoptovaný.
A na Denisa, som chytala nervy, vôbec sa nesprával, ako dospelý chlap!

Ako celý príbeh dopadne a či Adam s Tinou, dokážu zachrániť svoje manželstvo si prečítajte.
Bolo tam aj zopár zvratov, ktoré som nečakala ;-)

Kniha je veľmi ľahká na čítanie, takže ak hľadáte nejakú oddychovku, určite odporúčam ...
Číst víc
Madame mischel
Neověřený nákup
20.1.2023
Hned na začátek nás autorka hodí do víru akce. Kdy se čtyři sourozenci vrací do Žlutého domu. Do domu, kde žili a byl jím domovem. Sebastian, Tina, Lily a Denis. Čtyři sourozenci, kteří se protkoukají životem. Každý se svými problémy, ale přitom drží za jeden provaz.

První díl série, nazvala autorka Tina, tudíž se příběh více méně bude točit kolem ní, ale zároveň v knize naťukne i věci, se kterými se potýkají ostatní.
Tina ma na první pohled vše. Práci, krásný dům a milujícího manžela, ale ona to cíti jinak. Ma pocit, že se ti dva vzdalují, a že už on o ní nejeví zájem. Co se stane, když Tina udělá největší chybu svého života? Dá se to napravit? Bude mít kniha happy end?

Jak uz jsem zmínila výše, autorka začala z ostra a zároveň záhadně. Když se v domě objevila Tina ve slunečních brýlích, říkala jsem si, co se děje? Kdyz pak padla otázka na jejiho manžela, bála jsem se, že ji udeřil... Postupně nam autorka odhalovala co se stalo. Při čtení jsem si kladla otázky a vytvářela teorie, co se mohlo stát. Neustále jsem byla v napětí, jak to asi dopadne. K tomu nám autorka poukázala i na otázníky ostatních sourozenců a na navnadila na další díl.
Ale jsem na sebe hrdá, jedno podezření z těch milion mi autorka nevyvratila.

Ocenila jsem krátké kapitoly ty se mi líbily a celkově se kniha četla rychle. Bylo to rychlé a svižné čtení, plné emocí.

Ještě jednou děkuji autorce za oslovení.

Za mě je tato kniha skvělá, ze života a plná emocí.

Vaše MM
Číst víc
31
Právě čtu
Kamzík

Milujem knihy. Čítam všade. U lekára, v autobuse, doma, v posteli. Všade kam sa pohnem beriem knihu so sebou.

Tatiana Dyačovská
Ověřený zákazník
8.9.2022
Séria Súkromné problémy
Prvá zo štyroch kníh tejto série. Čo k tomu viac dodať. Som prekvapená, uveličená, nadšená. Kniha sa čítala ľahko ba priam sama. Osud 4 súrodencov, ktorí sa po smrti rodičov opäť ocitnú v žltom dome a riešia každý svoj problém. Odporúčam čítať zaradom celú sériu, nakoľko na seba dejovo nadväzujú. Číst víc
Vlaďka
Neověřený nákup
27.4.2022
Tina
Súkromné problémy- Tina- veľa z reality to pripomína. Sú to veci, ktoré mnohé ženy trápia, že minulosť späť už nevrátia. Ľahšie sa to číta v románe, kde sú osudy hrdinov spisovateľom písane. My sa v nich pri čítaní spoznáme. Číst víc
19.4.2022
Sila súrodeneckej lásky a boj o záchranu manželstva
Prvá zo štyroch kníh. Veľmi pútavo napísaná, od ktorej sa človek má problém odtrhnúť. Rozprávačom všetkých príbehov je autorka.

Štyria súrodenci sa po smrti rodičov sťahujú naspäť do svojho rodičovského domu. Každý z nich si žil svoj život, mal vlastné problémy, no teraz bude mať aj svojich súrodencov pri sebe, aby sa o nich mohol oprieť a prijať ich pomoc, ak to bude potrebné.

V tejto knihe sa nerozoberá len príbeh jedného súrodenca, no v popredí sú Sebastian a Tina. Denis a Lilly sa objavujú v deji zriedka, skôr sa spomínajú v úzadí. V tejto knihe ide hlavne o problém Tiny a Adama, boj o záchranu ich manželstva a poukazuje sa na blízky súrodenecký vzťah, ktorý majú Tina a Sebastian.

V závere sa objavuje Lilly a čitateľ je pripravený na ďalšie pokračovanie.
Číst víc
30.3.2022
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Dlho som váhala nad čítaním tejto série až nakoniec som sa k nej predsa len odhodlala a túto knihu som nakoniec prečítala za deň. Je úžasná!!!

Tinin príbeh bol reálne podaný, bol plný zvratov a popravde čakala som že sa bude uberať trošku iným smerom, hlavne teda ohľadom vzťahu Martina k Tine. No nakoniec som však bola spokojná aj s tým ako to vymyslela autorka. A aj s tým že jej muž Adam si uvedomil svoj podiel viny na celej situácií a pokúsili sa žiť odznova spolu.

V príbehu o niečo menej vystupovali jej súrodenci Lilly a Denis. Zato Sebastian sa pre mňa stal najväčším zlatíčkom a už sa neviem dočkať čítania knihy o ňom :-).
Číst víc
10

„Všetko, čo teraz potrebujem, je obrovský sveter, káva, teplé ponožky, hromada kníh a dobrá hudba.“

Diana Barnová
Ověřený nákup
27.2.2022
Súkromné problémy Tina
Nad touto knihou som už dlhšie uvažovala a teraz ľutujem, že som po nej nesiahla už skôr. Knižka sa mi veľmi páčila. Zhltla som ju za 3 dni. Bola veľmi dobré napísaná, myšlienky a zápletky boli z bežného života. Neviem sa dočkať na ďalšie časti tejto série. Číst víc

„Bohatství jako by padalo do klína lidem, kteří jsou chudí duchem, chudí zájmy a radostí.“

Na východ od ráje - John Steinbeck, 2020
Na východ od ráje
John Steinbeck