Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Přijetí úzkosti - Karla McLaren, NOXI, 2022

499 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přijetí úzkosti - Karla McLaren, NOXI, 2022
Přijetí úzkosti - Karla McLaren, NOXI, 2022

Přijetí úzkosti

Jak získat přístup k této důležité emoci

Podrobný průvodce, jak se vyrovnat s úzkostí – ne jako s trápením, ale jako se základním zdrojem předvídavosti, intuice a energie pro dokončení vašich úkolů a projektů. Pokud... Číst víc

Nakladatel
NOXI, 2022
Počet stran
240

Podrobný průvodce, jak se vyrovnat s úzkostí – ne jako s trápením, ale jako se základním zdrojem předvídavosti, intuice a energie pro dokončení vašich úkolů a projektů. Pokud se potýkáte s úzkostí, pravděpodobně máte na mysli... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

499 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 3 – 5 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Více o knize

Podrobný průvodce, jak se vyrovnat s úzkostí – ne jako s trápením, ale jako se základním zdrojem předvídavosti, intuice a energie pro dokončení vašich úkolů a projektů. Pokud se potýkáte s úzkostí, pravděpodobně máte na mysli jedinou věc – jak ji odstranit. Ale co kdyby se vám tato náročná emoce ve skutečnosti snažila pomoci?
Když svou úzkost ignorujeme nebo potlačujeme,“ říká Karla McLarenová, „může nás zahltit. Když se ji však naučíme přijímat s dovedností, můžeme získat přístup k jejím pozoruhodným darům.“ Moudře zapojená úzkost je vaším spojencem při plnění úkolů – pomáhá vám soustředit se, plánovat, jednat a plnit cíle. V knize se podrobně podíváte na následující témata: - zásady a postupy, jak se spřátelit s úzkostí na všech úrovních její intenzity (než vás přemůže), - strategie, jak pracovat s úzkostí jako se zdrojem předvídavosti, svědomitosti a motivace, - proč strach, zmatek a panika nejsou totéž co úzkost a nástroje, jak s nimi efektivně pracovat, - jak se úzkost prolíná s hněvem, depresí a dalšími emocemi a jak tyto složené stavy objasnit, - využití autorčiny praxe vědomého kladení otázek úzkosti při práci s ní a získávání jejích poznatků, - jak přistupovat k prokrastinaci a dělat věci správně.
Když úzkost identifikujete, nasloucháte jí a dovedně s ní jednáte, podpoříte její účel,“ píše Karla McLarenová, „a umožníte jí přirozeně ustoupit, dokud nebude znovu potřeba.
knihou Přijetí úzkosti se naučíte, jak tuto silnou emoci získat na svou stranu.
Číst víc
Počet stran
240
Vazba
pevná vazba
Rozměr
132×226 mm
Hmotnost
336 g
ISBN
9788081116056
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1786843
Jazyk
čeština
Původ
Spojené státy
Nakladatel
NOXI
Účel knihy
proti stresu
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství NOXI

Číst víc

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek