Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Kráska a hráč
E-kniha

Bestseller číslo 1 Amazonu i Kindle Store.   V této vášnivé romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Mills se quarterback NFL, který se stal trenérem na... Číst víc

4,6 19 hodnocení
1. díl série
Strangers in Love (CZ)
Nakladatel
Baronet, 2023
360 stran
5 hodin čtení

Bestseller číslo 1 Amazonu i Kindle Store.   V této vášnivé romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Mills se quarterback NFL, který se stal trenérem na malém městě, nechá okouzlit texaskou královnou krásy... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

299 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Bestseller číslo 1 Amazonu i Kindle Store.
 
V této vášnivé romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Mills se quarterback NFL, který se stal trenérem na malém městě, nechá okouzlit texaskou královnou krásy.
 
Atraktivní, talentovaný a skvělý quarterback NFL Ronan Smith má svět u nohou. Ale poté, co kvůli autonehodě přijde o kariéru i o snoubenku, propadne se do jámy smutku a špatných rozhodnutí. Když se na jeho večírku objeví záhadná dívka, cítí k ní přitažlivost a vezme si ji... na jednu noc.
 
Bývalá královna krásy Nova Morganová má poslání. Spoře oděná jako princezna z daleké galaxie se vplíží na prominentní večírek, aby upoutala pozornost svého oblíbeného zadáka. Její naděje však ztroskotají po jedné příšerné společné noci.
O dva roky později. Zlomená a zoufalá Nova se vrací domů do Blue Belle v Texasu, kde se zázračným řízením osudu jejím sousedem nestane nikdo jiný než zádumčivý Ronan, nový hvězdný fotbalový trenér, kterého všichni zbožňují. Ten však nemá ani tušení, kdo je ona.
Sportovní klub Ronanovi neustále podstrkuje atraktivní ženy, aby ho udržel ve městě. Jeho řešení? Pozve Novu na rande, aby měl klid. Ale ve světlech pátečního večera se všechno změní, když si Ronan uvědomí, že tohle je ta dívka, která mu tenkrát utekla.
Našla smutná kráska svůj věčný idol, nebo je jeho minulost rozdělí?
Číst víc
Originální název
Beauty and the Baller
Počet stran
360
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2350533
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
1. díl série
Strangers in Love (CZ)
Nakladatel
Baronet
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,6 / 5

19 hodnocení

10
4
2
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

17.12.2023
Tak toto bola druhá kniha od autorky, ku ktorej som sa dostala a niesla sa vo veselšom duchu než Drahá Ava, kt. som čítala predtým.

Kráska a hráč je kniha, ktorá napriek predvídateľnosti príbehu vie ponúknuť oddychové čítanie.
Nebudem klamať, na zadok som z nej nespadla, ale v konečnom dôsledku sa mi páčila.
Viacero postáv som si obľúbila.
Páčila sa mi Nova a jej láska k sestre. Sabine a jej priamosť. Ronan a jeho závislačina na Hviezdných vojnách, komiksoch, videohrách…Lois, že vedela byť v správny čas na správnom mieste.
Počas čítania budete prežívať viacero emócii. Zasmejete sa. Budete troška smútiť, ľutovať (nie čítanie, ale postavy). Budete gúľať očami. Možno sa aj nahneváte, ale potom príde vlna vzrušenia a dostaví sa aj pocit spokojnosti po prečítaní.

A kto má rád knihy s pridanou hodnotou resp. s peknými myšlienkami, tak bude s knihou spokojný.
Nenechajte si ujsť túto novinku pokiaľ ste fanúšikom amerického futbalu.
Číst víc
11

Všetky recenzie dostupné na mojom instagramovom profile @ivinkaaa.booksland alebo blogu: https://ivinkaaa-booksland1.webnode.sk/

IVINKAAA BOOKSLAND
Ověřený zákazník
23.9.2023
S autorkou mám pozitívnu skúsenosť pri knihe Drahá Ava, teraz tomu nebolo inak. 

Kráska a hráč má za mňa originálny a zaujímavý úvod, teda stretnutie hlavných hrdinov. Má iskru a zároveň pokrýva veľké množstvo bolestných emócií. Toto naozaj kvitujem, pretože to ma naplno vtiahlo do čítania. Štýl autorky sa číta dobre, núti pokračovať ďalej, smiať sa, červenať sa, ale i zamýšľať sa pri dôležitých myšlienkách.

Nova ako hlavná hrdinka je takmer dokonalá, aspoň navonok. Ako bývalá miss sa stretla s množstvom celebrít a povrchnosti, vďaka čomu si mohla uvedomiť, aká byť nechce a čo od života očakáva. Nebojí sa, je papuľnatá a nevníma veci plytko. 

Ronan je po prvých stranách zronený, zničený, ale všetko má svoje opodstatneie. Napokon je to správny alfasamec, ale nie je arogantný hulvát, má základy slušného správania a aj nejaké zásady. 

V tomto prípade sa mi náramne páčilo to, ako autorka spracovala tému osudu, Boha, vesmíru, vyššej sily, nazvite si to ako chcete, čomu veríte, resp. neveríte. Pretože je to podstatou našich hrdinov a ovplyvnilo ich to. Kvitujem texaské malomestské prostredie, klebety, dohadzovanie a taktiež prepojenie s kvetmi a záhradou. 

"Všetko bude v poriadku. Sme rozdielne kvety z rovnakej záhradky, ale spolu sme dokonalé." - Nova

Záverečné hodnotenieKráska a hráč je vzrušujúcou a vtipnou oddychovkou s krásnymi myšlienkami. Hlavní hrdinovi sú sympatické, vedľajšie taktiež. Autorka tiež spomína ozajstné celebrity a zakomponovala ich do niekoľkých situácií. Na mňa to pôsobilo vierhodne. Kniha sa číta dobre, rýchlo a niektoré scény sú fakt vzrušujúce a ani k ničomu nemusí prísť. Odporúčam a snáď si to užijete i vy. 5/5
Číst víc
21.8.2023
Tak tohle byla pecka. Jízda od začátku do konce! A to hlavně díky ústředním postavám knihy.
Opět jsem knihu nějakou dobu odkládala, protože mě dost ovlivnila obálka a vlastně i název. Věděla jsem, nebo spíše tušila, že příběh bude jedna z dalších zamilovaných romancí se slušnou dávkou jiskření a erotiky.
A ano, to jsem také dostala, jenže! Dostala jsem i něco jiného, skvělé hlavní hrdiny, fajn zápletku a v mnoha ohledech a situacích i originalitu. A já už ani nevěřila, že mi ji takové knihy mohou dát.
Nova je naprosto skvělá a to vážně. Po dlouhé, opravdu dlouhé době, příjemná hlavní hrdinka. Její vtip a šarm mi učarovaly. Bože, ta co řekla, to prostě stálo za to a nebylo to plytké, trapné a ani naivní. Svěží vítr.
Ronan - ten mi naprosto sedl, jeho osobnost i trápení, jeho vyspělost i chování. Byl jedním slovem snem. A podobnost s mým milovaným H. Cavillem? Bože! - Já si totiž Henryho představuji skoro ve všech podobných knížkách, takže za mě ano, tohle fungovalo.
Palec nahoru za věk hlavních hrdinů, bylo to fajn a příjemně dospělé.
Jde sice o jeden z dalších románků pro ženy s tuctovou obálkou, ale nenechte se zmást milé dámy. Nechaly byste se ochudit o parádní příběh.
Nedávno jsem od autorky přečetla i Drahá Avo, která mě také nadchla a já se okamžitě odebírám k vyhledání dalších knih od ní! Rozhodně ji zařazuji mezi top autory tohoto žánru.
Takže, pokud ještě některá váháte, pak nebuďte jako já, přestaňte to odkládat a směle do ní. Zaručím se za to, že budete spokojené :)
Číst víc
7.8.2023
Neviem, prečo som tak dlho tento príbeh odkladala, ale o to viac som bola po jeho dočítaní nadšená. Toto bolo čítanie podľa môjho gusta.

Mne sa veľmi páčilo úplne prvé stretnutie Ronana a Novy, pretože tam som si povedala... haló chcem vedieť viac, proste princezná Leia. A to viac mi autorka jednoducho dala.

Hlavné postavy mali medzi sebou až nenormálnu chémiu, ich romantická linka bola skvelo vystavaná. Aj Ronan aj Nova bojujú so svojimi démonmi, najmä Ronan, keďže veľakrát bol v mnohých citových situáciách nerozhodný. No mne sa páčilo, že nám autorka nedala úplnú istotu v tom, že všetko dopadne, ako my chceme. Jednoducho naše postavy čakalo množstvo prekážok, ktoré museli prekonať. A poviem vám spolu im to išlo úžasne.

Milujem v príbehoch, tie malé mestečká, plné ľudí, ktorým záleží na druhých. Samozrejme aj tu máme jedno také mestečko s ich obyvateľmi, kde som doslova hltala ich životné strasti a slasti. Proste mestečko Blue Bell a ich obyvateľov som si zamilovala. Kto miluje humorné situácie, tak si určite príde na svoje toľko humoru tu bolo že až. A epilóg stojí za to, úsmev mi pri jeho čítaní vôbec neschádzal z tváre. Už teraz netrpezlivo čakám na Tucka a jeho príbeh.
Číst víc

Nakladatelství Baronet

Číst víc

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover