Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Dáma s minulostí
E-kniha

Lyra Brazierová, nejnovější obyvatelka Burning Cove, je znepokojená, když její šéfová zničehonic zmizí. Lyra tuší, že se Raině Kirkové něco muselo stát, a vypátrá, že měla... Číst víc

Nakladatel
Baronet, 2023
328 stran
5-6 hodin čtení

Lyra Brazierová, nejnovější obyvatelka Burning Cove, je znepokojená, když její šéfová zničehonic zmizí. Lyra tuší, že se Raině Kirkové něco muselo stát, a vypátrá, že měla namířeno do jistého exkluzivního lázeňského hotelu... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

279 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Lyra Brazierová, nejnovější obyvatelka Burning Cove, je znepokojená, když její šéfová zničehonic zmizí. Lyra tuší, že se Raině Kirkové něco muselo stát, a vypátrá, že měla namířeno do jistého exkluzivního lázeňského hotelu. Lyře chybí zkušenosti v detektivní branži, které ovšem vynahrazuje intuicí a instinktem. A její intuice není zrovna nadšená z toho, že se dala dohromady s Lutherem Pellem, Raininým nebezpečným milencem, který chce o pomoc požádat někoho zkušenějšího.
Namísto uhlazeného soukromého očka se zbraní v ruce, jehož očekávala, je Simon Cage obchodník se starými rukopisy s klidným, akademickým vzezřením a chladným, rezervovaným pohledem. Lyra má však podezření, že je Simon mnohem víc, než se na první pohled zdá, a tušení se jí potvrdí, když dorazí do lázní, kde předstírají pár: Simon má výjimečný dar, který mu umožňuje odhalit tajemství, což je dovednost, jež je pro nalezení Rainy klíčová.
Nezvyklá dvojice se propadne králičí norou plnou pokroucených klepů a ztracených prominentních osob a odhalí, že lázně jsou jen zástěrkou pro cosi mnohem temnějšího, než si představovali. S vrahem v jejich středu není Raina jediná, kdo se ocitl ve smrtelném nebezpečí – Lyra je totiž další na řadě.
Číst víc
Originální název
The Lady Has a Past
Počet stran
328
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2350493
Styl
mysteriózní
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Baronet
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

Amanda Quick

Číst víc

Nakladatelství Baronet

Číst víc

„Lžeme si o pravdě. Říkáme si, že to máme pod kontrolou, když ve skutečnosti… nemáme pod kontrolou vůbec nic.“

Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoover, 2020
Odvrácená tvář lásky
Colleen Hoover