Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Vítejte v pekle - Roman Bureš, Epocha, 2022

263 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Vítejte v pekle - Roman Bureš, Epocha, 2022
Vítejte v pekle - Roman Bureš, Epocha, 2022

Vítejte v pekle

Peklo může mít mnoho podob. Peklo hroutící se civilizace nebo peklo dystopické diktatury, válečné peklo v hlubokých germánských lesích a peklo postapokalyptické, a samozřejmě... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
Epocha, 2022
408 stran
6-7 hodin čtení

Peklo může mít mnoho podob. Peklo hroutící se civilizace nebo peklo dystopické diktatury, válečné peklo v hlubokých germánských lesích a peklo postapokalyptické, a samozřejmě peklo klasické, s démony a hříšníky. .. Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

263 Kč

Skladem 3 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024
Vítejte v pekle - Roman Bureš, Epocha, 2022
263 Kč

Více o knize

Peklo může mít mnoho podob. Peklo hroutící se civilizace nebo peklo dystopické diktatury, válečné peklo v hlubokých germánských lesích a peklo postapokalyptické, a samozřejmě peklo klasické, s démony a hříšníky.
Vítejte!

Čtrnáct povídek v širokém spektru žánrů – od pekelné temné fantasy přes drsné postapo a vzdálenou budoucnost až po čistokrevné historické příběhy, a dokonce i jednu pohádku!
Populární autor fantastiky Roman Bureš přináší výběr ze své tvorby, otevírá brány do několika fantastických světů a servíruje nám peklo hned na několik způsobů. Co se stane, když lidé spáchají takové zlo, že dojde k narušení blány mezi světem lidí a pekelnou říší? Jak zastavit hladového obra, který hrozí sežrat celé království? Zbortí se lidská společnost jako domeček z karet, když bude znát datum svého zániku? Dokáže se mladá dívka postavit svému osudu ve slumu postapokalyptické megapole? A co zažívá hříšník, který se ocitne v pekle, aniž by tušil, za co si ho zasloužil?
Číst víc
Počet stran
408
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
110×180 mm
Hmotnost
312 g
ISBN
9788027800957
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1794327
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Epocha
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4.1.2024
5* / 5*
Co som si objednal, to som dostal. Ako ked si objednate palivu pizzu a cakate ci bude naozaj palit. A potom to pali az tak, ze dychom pripalujete ludom cigarety.

Majstrovska ukazka poriadnej fantasy s tematikou pekla! 14 pribehov a kazdy z nich mal nieco do seba. Obzvlast prvy a posledny pribeh, ktore mozno autor zamerne tak dal, aby cloveka chytili do deja a potom ho mucilo to, ze musel knihu docitat a rozpravke bol koniec. Nic pre slabe zaludky, nic pre ludi, ktori neveria s nadhladom a spravnou davkou humoru pochipit takyto styl pisania. Nieco ta ten klasicky oldschoolovy styl, ze ludia su dobri a ti zli, ti pojdu do p... ekla ????

Dovolim si povedat, ze toto urcite nebola posledna kniha, ktoru som si od autora zadovazil a urcite po zoznameni sa s touto knihou sa moj wishlist rozsiri.
Číst víc

„Bohatství jako by padalo do klína lidem, kteří jsou chudí duchem, chudí zájmy a radostí.“

Na východ od ráje - John Steinbeck, 2020
Na východ od ráje
John Steinbeck