Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Node.js - Don Nguyen, Computer Press, 2016

299 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Node.js

Seznamte se za víkend se základy Node.js, systémem, který vám umožní vytvářet široce škálovatelné internetové aplikace na straně serveru. Nabyté znalosti poté můžete využít i na... Číst víc

1,0 2 hodnocení
Věk
14+
Nakladatel
Computer Press, 2016
Počet stran
152

Seznamte se za víkend se základy Node.js, systémem, který vám umožní vytvářet široce škálovatelné internetové aplikace na straně serveru. Nabyté znalosti poté můžete využít i na straně klienta při práci s... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Více o knize

Seznamte se za víkend se základy Node.js, systémem, který vám umožní vytvářet široce škálovatelné internetové aplikace na straně serveru. Nabyté znalosti poté můžete využít i na straně klienta při práci s JavaScriptem. V sedmi kapitolách vás zkušený autor naučí, jak nainstalovat Node.js, seznámí vás se základy, ukládáním a prací s daty, nezapomene ani na vizuální stránku projektů. Na několika projektech si veškerou probíranou látku vyzkoušíte prakticky, využijete při tom i další technologie, jako je databáze MongoDB nebo framework Bootstrap. To vše jednoduchou formou od úplných základů na praktických příkladech.
Číst víc
Počet stran
152
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
167×225 mm
Hmotnost
254 g
ISBN
9788025148204
Rok vydání
2016
Edice
Okamžitě
Věkové doporučení
14+
Naše katalogové číslo
247853
Jazyk
čeština
Nakladatel
Computer Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

1,0 / 5

2 hodnocení

0
0
0
0
2

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

užívateľ1547
Neověřený nákup
22.12.2021
Sú určite aj lepšie zdroje
Hneď v prvej kapitole (mimo tej teoretickej) sa sťahuje plno balíkov a rovno inštaluje expressa plus treba založiť mongoDB. Programátorov, ktorí chcú najprv pochopiť základy aby vedeli potom pracovať v vyššími abstrakciami toto vôbec nepoteší. Pre začiatočníka nepoužiteľné.
Celá kniha je aj trochu zastaralá, kedže autor využíva balíky a online nástroje ktoré sa menia veľkou rýchlosťou. Celý web development je rýchly ale ak by aspoň základy a hlavné koncepty boli kvalitne a pútavo vysvetlené nemuselo to vadiť.
Číst víc
1.11.2016
Katastrofa
Veľmi zlá kniha, nevysvetľuje nič a vôbec sa jej nedá rozumieť. Ak je pre úplných profesionálov, tak potom tí už túto knihu nepoptrebujú, keďže sa dostali na tú úroveň bez nej, ďalej už nemajú potrebu to študovať v češtine.
S 15-ročnými programátorskými skúsenosťami som stratil niť na 23. strane a už som ju nikdy nenašiel. Úplne najhoršia doterajšia kniha od Computer Pressu. Zrejme to súvisí aj s pozíciou tohto vydavateľstva, keďže aj ostatné ich tituly sú v poslednom čase málo kvalitné.
Číst víc
Mgr. Miloslav Šašinka - StarData
Ověřený zákazník
9.1.2019
Ano kniha je znacne nevhodna pre zaciatocnika, doporucujem radsej pozriet videa na youtube, napr. na kanaly Programming with Mosh je node.js velmi pekne vysvetleny. Číst víc
Mikuláš Štec
Neověřený nákup
17.4.2017
Názor čitateľa
Veľmi dobrá kniha. Nevysvetľuje základy tzv. "nového prístupu" a rozumiem, že po 15 rokoch programovania je náročné sa prepnúť na nový smer, celkom chápem, prečo sa čitateľ Július stratl na strane 23. Kniha predpokladá, že čitateľ rozumie konceptom súčasných trendov, najmä insštalácií a spúšťania balíkov.
Rovnako ako predchádzajúce knihy z edície "okamžite", ani tu neočakávajte že postačí víkend. Kniha zdanlivo nič nevysvetľuje, je tam však všetko, čo človek potrebuje, niekedy však je potrebné prečítať si niektoré riadky viackrát. Forma mi plne vyhovuje, núti ma premýšľať a dopĺňať si priebežne informácie z iných zdrojov. Veľké plus: výber technológií je v súlade s požiadavkami trhu: Node.js, MongoDB, JSON - plus téma online obchodovania na akciových trhoch - táto kniha môže súčasného človeka iba obohatiť, vyžaduje si však veľkú dávku trpezlivosti a dôvery v autora a vydavateľstvo.
Číst víc

Nakladatelství Computer Press

Číst víc

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton