Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Jadérko - Matt Bell, Host, 2023

327 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Jadérko

Faun Chapman a jeho lidský bratr Nathaniel putují panenskou přírodou Ohia osmnáctého století. V neosídlené divočině vysazují sady jabloní, které chtějí jednou prodat. Když však... Číst víc

Nakladatel
Host, 2023
416 stran
6-7 hodin čtení

Faun Chapman a jeho lidský bratr Nathaniel putují panenskou přírodou Ohia osmnáctého století. V neosídlené divočině vysazují sady jabloní, které chtějí jednou prodat. Když však pohlížejí na... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

327 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 2 – 3 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Vsadili byste tváří v tvář konci světa na to, že se lidstvo nakonec spojí a katastrofu odvrátí?

Faun Chapman a jeho lidský bratr Nathaniel putují panenskou přírodou Ohia osmnáctého století. V neosídlené divočině vysazují sady jabloní, které chtějí jednou prodat. Když však pohlížejí na neprostupné lesy a bažiny, každý vidí něco docela jiného.

Ve druhé polovině jednadvacátého století proměnila klimatická změna Spojené státy v rozpálenou pustinu, kde se nedá přežít. Obří korporace Earthtrust však včas investovala do genetického inženýrství a potravinářství. Ti, kdo se vzdají všech občanských práv, mohou žít v umělém ráji jejích zemědělských jednot a vyrábět potraviny pro zbytek hladovějící planety. Zdá se, že Earthtrust má budoucnost lidstva pevně v rukou, dokud se jeden ze zakládajících členů společnosti nerozhodne vrátit, aby zničil, co pomáhal vybudovat.

Za koncem světa v ledové pustině přežívá poslední ubohý tvor beze jména. Po stovkách let osamělého živoření se vydává na pouť zmrzlým americkým kontinentem, na jejíž konec nevidí, ale tuší, že se sbíhá s jeho vlastním koncem jako kořeny v jednom kmeni.

Jadérko je košatý, mnohovrstevný román, který na pozadí tří propojených příběhů přináší nezapomenutelnou meditaci nad klimatickou změnou, osobní odpovědností, osudem planety i lidstva, jež ji obývá.
Číst víc
Originální název
Appleseed
Počet stran
416
Vazba
pevná vazba
Rozměr
135×205 mm
Hmotnost
494 g
ISBN
9788027511273
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1846439
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Host
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Host

Číst víc

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami