Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Vytoužená smrt - Cara Hunter, Host, 2023

449 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Vytoužená smrt

Šestý případ inspektora Fawleyho

Na tísňovou linku je hlášena střelba v odlehlém domě. Když na místo dorazí policisté, čeká je děsivý pohled na mladého muže střeleného do obličeje. Vyšetřování však postupuje... Číst víc

4,6 5 hodnocení
6. díl série
Případy inspektora Fawleyho
Nakladatel
Host, 2023
423 stran
6 hodin čtení

Na tísňovou linku je hlášena střelba v odlehlém domě. Když na místo dorazí policisté, čeká je děsivý pohled na mladého muže střeleného do obličeje. Vyšetřování však postupuje pomalu — oběť se totiž... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

449 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 3 – 4 dnů
Další knižní vydání
Hope to Die - Cara Hunter, Penguin Books, 2022
Brožovaná vazba
Angličtina, 2022
Více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Více o knize

Inspektor Adam Fawley a jeho tým bojují s časem. Co když je ve vězení nevinný člověk?

Na tísňovou linku je hlášena střelba v odlehlém domě. Když na místo dorazí policisté, čeká je děsivý pohled na mladého muže střeleného do obličeje. Vyšetřování však postupuje pomalu — oběť se totiž nedaří identifikovat, nemá u sebe doklady, peněženku ani telefon. Podle starších manželů, jediných obyvatel domu, šlo o lupiče, ale inspektor Adam Fawley tuší, že pravda bude složitější. Ve výpovědi manželského páru se navíc začínají objevovat nesrovnalosti. Vědí snad něco víc?

Brzy se ukáže, že existuje spojitost mezi zastřeleným mužem a dávným, mediálně známým případem vraždy dítěte. Vyšetřovatelé začínají závod s časem: musí případ vyřešit rychleji, než se rozjede hon za senzací. Není totiž vyloučeno, že jejich kolegové při vyšetřování předchozího případu neodvedli dobrou práci a že poslali za mříže nevinného člověka. A takové chyby veřejnost neodpouští…
Číst víc
Originální název
Hope to Die
Počet stran
423
Vazba
pevná vazba
Rozměr
135×205 mm
Hmotnost
510 g
ISBN
9788027515394
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1849611
Styl
napínavý
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené království
6. díl série
Případy inspektora Fawleyho
Nakladatel
Host
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,6 / 5

5 hodnocení

3
2
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Ověřený zákazník
10.4.2024
Opäť napínavá časť
Šiesty prípad s vyšetrovateľom Adamom Fawleyom je opäť veľmi zaujímavý. Na tiesňovú linku niekto zavolá kvôli streľbe v dome na odľahlom mieste. Keď tam policajti dorazia, nájdu mŕtveho muža s rozstrelenou tvárou, bez dokladov a iných osobných vecí. Starý manželský pár, ktorý v dome býva, má za to, že to bol zlodej, ale stopy zavedú Fawleyho k jednému dávno medializovanému prípadu. Kto bol mladý mŕtvy muž a čo vie starý manželský pár? Došlo v minulosti k zlým rozhodnutiam a vo väzení sedí nevinný človek?
Tento prípad je zaujímavý a obzvlášť mrazivý, najmä z toho pohľadu, že sa autorka inšpirovala skutočným prípadom. Postupné dávkovanie indícií udržuje čitateľa v strehu a so záujmom rozpletá rodinné tajomstvá, ktoré mohli mať vplyv na viaceré osoby. A nejde len o ne. Táto časť dokonca nie je len kriminálna, ale nesie v sebe aj prvky psychotrileru. Autorka vo svojich knihách používa nielen klasický text, ale aj rôzne výpovede, výstrižky z novín, komentáre na sociálnych sieťach, dopisy,... Miestami sa mi toho už však zdalo byť veľa, obzvlášť častí, ktoré až tak podstatné pre príbeh neboli. Ide opäť o skvelú časť, síce som veľmi skoro zistila, kto čo spravil, ale dej je podaný tak, že niektorými odbočkami môže zavádzať. Ak ste ešte túto sériu nečítali, určite ju skúste a ja dúfam, že sa čoskoro dočkáme aj prekladu siedmej časti.
Číst víc
Mila
Neověřený nákup
29.12.2023
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Jeden z nejlepsich psychothrilleru, ktere jsem kdy cetla! Kazde jedno slovo je dulezite. Je velmi tezke se od knihy odtrhnout - ostatne Cara Hunter je skvela spisovatelka a vsechny jeji knihy, ktere jsem dosud cetla, jsou napinave a s neotrelymi namety, okorenene spetkou humoru - presne tak, abyste neprestali cist. Číst víc

Recenze, kritiky

Tato strhující detektivka — inspirovaná opravdovým případem — překypuje napínavými zvraty, psychologickým napětím a pozoruhodnými detaily z policejního vyšetřování přesně tak, jak jsme u této propracované krimi série zvyklí.
Lancashire Post

Vytoužená smrt je dokonalá detektivka — chytrá, čtivá, mistrovsky vystavěná a naprosto přesvědčivá.
Life With All the Books

Fawley je zpět a lepší než kdy předtím.
Shari Lapena, spisovatelka

Pokud jste se ještě neponořili do případů Adama Fawleyho, teď je určitě ten správný čas. Čeká vás jeden zvrat za druhým, a to v dechberoucím tempu, které vám nedovolí vydechnout.
Araminta Hallová, spisovatelka

Nakladatelství Host

Číst víc

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek