Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Ájurvédská kuchařka - Vinód Verma, Fontána, 2013

172 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Ájurvédská kuchařka - Vinód Verma, Fontána, 2013
Přečtená
Ájurvédská kuchařka - Vinód Verma, Fontána, 2013

Ájurvédská kuchařka
Přečtená

Nejezte žádný odpad ani chemii

Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa. Tradiční indická kuchyně je vyhlášená svou... Číst víc

Nakladatel
Fontána, 2013
Počet stran
214

Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa. Tradiční indická kuchyně je vyhlášená svou originalitou a také důrazem na zdraví, který... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Mírně opotřebovaná
  • Čeština

172 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Ájurvédská kuchařka - Vinód Verma, Fontána, 2013
172 Kč

Více o knize

Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa. Tradiční indická kuchyně je vyhlášená svou originalitou a také důrazem na zdraví, který se do ní promítá díky ájurvédě – nejstarší dochované medicínské tradici na světě. Její neúnavná současná propagátorka Vinód Verma představuje téměř ideálního prostředníka pro sdílení tisíciletých poznatků Orientu modernímu racionálnímu čtenáři: ačkoli se autentickému ájurvédskému léčitelství věnuje již několik desetiletí, pracovala též mnoho let ve farmakologickém výzkumu, a velmi dobře se proto vyzná v západních medicínských přístupech ke stravě. V její knize najdete důraz na racionální zdůvodnění pro to co, jak a kdy správně jíst. Ačkoli jí sestavené recepty vycházejí z tisícileté indické moudrosti, suroviny k jejich přípravě si dnes snadno obstaráte na celé západní polokouli. A pokud vám nechybí špetka kulinářské invence, bude vám stačit znalost osmi zlatých principů ájurvédského stravování, abyste dokázali i z mála lokálních surovin vykouzlit pokrm, který bude na vaše tělo působit nejen výživně, ale též regeneračně a terapeuticky.
Číst víc
Počet stran
214
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
277 g
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
1872941
Jazyk
čeština
Nakladatel
Fontána
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass