Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Escoffier - Auguste Escoffier, Routledge, 2011

3 907 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Escoffier - Auguste Escoffier, Routledge, 2011
Escoffier - Auguste Escoffier, Routledge, 2011

Escoffier

Le guide culinaire

No cook should be without the original,unabridged translation of Auguste Escoffier`s masterpiece Le Guide Culinaire,a classic recipe reference resource which popularised haute... Číst víc

Nakladatel
Routledge, 2011
Počet stran
638

No cook should be without the original,unabridged translation of Auguste Escoffier`s masterpiece Le Guide Culinaire,a classic recipe reference resource which popularised haute cuisine as we know it when it was first published in 1903... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

3 907 Kč

U dodavatele
Posíláme do 17 – 22 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
Escoffier - Auguste Escoffier, Routledge, 2011
3 907 Kč

Více o knize

No cook should be without the original, unabridged translation of Auguste Escoffier’s masterpiece Le Guide Culinaire, a classic recipe reference resource which popularized haute cuisine as we know it when it was first published in 1903.

This handsome new edition is a treasure-trove of over 5,000 recipes to guide chefs cooking along classic lines as well as inspire them with fresh ideas. These French dishes form the foundation of modern culinary art and with it the work of every trained chef, who rightly revere this fascinating historical document.

Not only a reference for professionals, it’s also a fascinating read for any foodie, offering an insight into the history and development of modern cookery and the route of French culinary art from the Victorian age to our own kitchens. In his notes we can see Escoffier’s philosophy of cooking: modern, simple and clean.

This lavish new edition has been beautifully repackaged and includes a foreword by award-winning chef Heston Blumenthal. It’s also been significantly reduced in price so that it can take its rightful place on the bookshelves of chefs, trainee chefs and students of the culinary arts, as well as anyone who enjoys taking cooking seriously.

Table of Contents:
1. Sauces
2. Garnishes
3. Soups
4. Hors d'oeuvre
5. Eggs
6. Fish
7. Releves and Entrees of Butchers' Meat
8. Releves and Entrees of Poultry
9. Releves and Entrees of Game
10. Composite Entrees
11. Cold Preparations
12. Roasts
13. Vegetables and Farinaceous Products
14. Sweets
15. Puddings and Desserts
16. Ices
17. Savouries
18. Poached Fruits
19. Jams and Drinks
Číst víc
Počet stran
638
Vazba
pevná vazba
Rozměr
195×260 mm
Hmotnost
1971 g
ISBN
9780080967721
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
238205
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Routledge
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Měl celé mé srdce, a to od chvíle, kdy mi dovolil, abych samu sebe chránila, od chvíle, kdy se postavil vedle mě, a ne přede mě.“

Království těla a ohně - Jennifer L. Armentrout, Hang Le (ilustrátor), 2022
Království těla a ohně
Jennifer L. Armentrout, Hang Le (ilustrátor)