Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Divergentní trilogie + Čtyřka BOX - Veronica Roth, CooBoo CZ, 2015

890 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Divergentní trilogie + Čtyřka BOX - Veronica Roth, CooBoo CZ, 2015
Divergentní trilogie + Čtyřka BOX - Veronica Roth, CooBoo CZ, 2015

Divergentní trilogie + Čtyřka BOX

Chicago, budoucnost. Obyvatelé města, které obklopuje jen močál a obepíná ostnatý drát, jsou rozděleni do pěti frakcí. Beatrice je čerstvých šestnáct a přišel čas vybrat, do... Číst víc

4,4 7 hodnocení
Série
Divergence
Věk
12+
Nakladatel
CooBoo CZ, 2015
1272 stran
18-19 hodin čtení

Chicago, budoucnost. Obyvatelé města, které obklopuje jen močál a obepíná ostnatý drát, jsou rozděleni do pěti frakcí. Beatrice je čerstvých šestnáct a přišel čas vybrat, do které frakce chce patřit, které ctnosti se chce na celý život odevzdat... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Série Divergence v jednom boxu!
Divergence:
Chicago, budoucnost. Obyvatelé města, které obklopuje jen močál a obepíná ostnatý drát, jsou rozděleni do pěti frakcí. Beatrice je čerstvých šestnáct a přišel čas vybrat, do které frakce chce patřit, které ctnosti se chce na celý život odevzdat. Překvapivé rozhodnutí jí do cesty přivede osudového kluka – úchvatného, ale taky trochu nesnesitelného. Beatrice zjišťuje, že ve společnosti, která se jeví tak dokonalá, vzrůstá napětí a hrozící nebezpečí lze zažehnat jen jedním způsobem, který ji ale možná zničí.

Rezistence:
Měl to být pro Tris šťastný a slavnostní den, ale všechno dopadlo úplně jinak. Po krvavé tragédii mezi frakcemi vzrůstají konflikty a nad společností se vznáší válka. Tris se musela rozhodnout už jednou – a teď ji čeká další volba. Dřívější rozhodnutí, obavy, zármutek i provinilost, to vše ji teď dostihlo a Tris nezbývá než bez výhrad přijmout svou Divergentní identitu. Dokáže se ale vyrovnat se vším, co to znamená?

Aliance:
Tris a Tobias jsou opět spolu, ale společnost a systém, ve kterém oba vyrůstali a kterému oba věřili, je v troskách. Systém frakcí je kompletně rozvrácený, rozhoří se souboj mezi jednotlivými vůdci toužícími po moci a pomstě. Pokud chce Tris ochránit své blízké, musí se vydat za hranice svého rodného Chicaga. A zde odhalí tajemství, které je ještě více šokující, než čekala.

Čtyřka:
Sbírka povídek k mega úspěšné sérii Divergence! Dva roky předtím, než Beatrice Priorová podstoupila Obřad volby, to samé učinil i Tobias. Po svém překvapivém rozhodnutí se ocitá mezi Neohroženými – zde konečně může zapomenout na svého tyranského otce, přestat být tím ustrašeným klukem schovávajícím se v koutě a žít šťastný život, nebo si to alespoň myslí. Už jako Čtyřka přichází na to, že ani nová frakce není bez problémů – nejen že pro získání postavení jsou Neohrožení ochotni jít přes mrtvoly, ale zároveň skrývají tajemství, které by mohlo rozvrátit celý systém frakcí. O dva roky později Čtyřka cítí, že by měl něco udělat, ale stále netuší co. Teprve dívka, která jako první nováček skáče ze střechy do záchranné sítě, může vše změnit. S ní dokáže napravit celý svět. S ní by Čtyřka opět mohl být Tobiasem.
Číst víc
Počet stran
1272
Vazba
pevná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
2183 g
ISBN
9788074479632
Rok vydání
2015
Věkové doporučení
12+
Naše katalogové číslo
215393
Jazyk
čeština
Překlad
Série
Divergence
Nakladatel
CooBoo CZ
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,4 / 5

7 hodnocení

5
0
2
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Martina Plebanová
Ověřený zákazník
29.8.2016
Už jenom provedení v jakém je možno si divergentní serii zakoupit je více než vyhovující. Všem dopručuji pokud už máte zajém o četbu této divergentní triologie abyste si zakoupili i bonusovou knihu povídek (Čtyřka), ve které je vypravěčem Tobias. Celá divergentní triologie se mi moc líbila. Děj je velice zajímavý a auorce se podařilo vymyslet skvělé prostředí pro knihu. Líbí se mi charakteristika postav a charaker postav v knize (na tom stojí skoro celý příběh - charaktery lidí, genetika). Knihu hodnotím velmi kladně a doporučuji! Číst víc

Veronica Roth

Číst víc

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek