Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Druhá polovina života - Angeles Arrien, Synergie, 2015

151 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Druhá polovina života - Angeles Arrien, Synergie, 2015
Druhá polovina života - Angeles Arrien, Synergie, 2015

Druhá polovina života

Otevírání osmi bran moudrosti

Čelíte krizi středního věku či odchodu do důchodu? Všímáte si na sobě změn souvisejících s věkem? Toužíte po větší hloubce a smysluplnosti? Přejete si, aby i druhá polovina... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Synergie, 2015
Počet stran
208

Čelíte krizi středního věku či odchodu do důchodu? Všímáte si na sobě změn souvisejících s věkem? Toužíte po větší hloubce a smysluplnosti? Přejete si, aby i druhá polovina vašeho života byla naplňující a výjimečná? Najdete-li odvahu se ve středním... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Ignis Fatuus - Petra Klabouchová, Host, 2024

Více o knize

Čelíte krizi středního věku či odchodu do důchodu? Všímáte si na sobě změn souvisejících s věkem? Toužíte po větší hloubce a smysluplnosti? Přejete si, aby i druhá polovina vašeho života byla naplňující a výjimečná?

Najdete-li odvahu se ve středním věku změnit, stane se podle Angeles Arrien zázrak. Budete otevřenější, hlubší, silnější a jemnější. Vrátíte se k nejvyšším hodnotám své duše. A v tom okamžiku budete připraveni vytvořit svůj odkaz: otisk svého snu o našem světě – snu, který se ve druhé polovině života může naplno uskutečnit.

Pomocí obrazů, poezie, metafor a dalších forem symbolického jazyka z různých kultur světa nás Angeles Arrien seznamuje s osmi branami zasvěcení. Když se vám podaří jimi projít a přijmout jejich dary, budete odměněni nalezením smyslu a účelu života a dosáhnete duchovní zralosti. Ve Druhé polovině života projdete krok za krokem každou z osmi bran moudrosti tak, abyste mohli prohloubit své nejcennější vztahy, využít své dosud opomíjené talenty a zaměřit pozornost v této životní fázi nikoliv na ambice, ale na smysl a význam.
Číst víc
Počet stran
208
Vazba
pevná vazba
Rozměr
142×212 mm
Hmotnost
323 g
ISBN
9788073702601
Rok vydání
2015
Naše katalogové číslo
216315
Jazyk
čeština
Nakladatel
Synergie
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

re
Neověřený nákup
28.11.2015
Vynikající
Opravdu velmi hluboké téma. Zpracované velmi něžně, hluboce a laskavě. Průchod osmi branami, od vztahů, lidských neřestí, i neštěstí, smrti i fází moudrosti a přechodů k různým fázím dospělosti. Byla jsem tím fascinovaná a pohlazená tak, že jsem si ani nevšimla, že jsem tuto knihu přečetla na jeden zátah.
Číst víc

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano