Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Letový plán - Brian Tracy, Synergie, 2015

155 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Letový plán - Brian Tracy, Synergie, 2015
Přečtená
Letový plán - Brian Tracy, Synergie, 2015

Letový plán
Přečtená

Jak dosáhnout rychleji větších cílů, než se vám kdy snilo

Opravdovým tajemstvím úspěchu je to, že život je jako cesta letadlem na dlouhou vzdálenost. Nejprve si musíte určit, kam chcete dorazit, nastoupit do letadla a odstartovat k... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Synergie, 2015
Počet stran
168

Opravdovým tajemstvím úspěchu je to, že život je jako cesta letadlem na dlouhou vzdálenost. Nejprve si musíte určit, kam chcete dorazit, nastoupit do letadla a odstartovat k cíli a dopředu vědět, že 99 procent času se budete od kurzu odchylovat. Na... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Opravdovým tajemstvím úspěchu je to, že život je jako cesta letadlem na dlouhou vzdálenost. Nejprve si musíte určit, kam chcete dorazit, nastoupit do letadla a odstartovat k cíli a dopředu vědět, že 99 procent času se budete od kurzu odchylovat.

Na cestě k tomu, abyste byli šťastnější, zdravější a vedlo se vám lépe než dosud, musíte učinit dvanáct kroků. Tím, že podle nich budete postupovat, dostanete svůj život plně pod kontrolu a zaktivizujete veškeré své duševní síly. Stane se tím, kým jste se chtěli stát, a tak posílíte šanci, že cíle podle svého plánu dosáhnete. Letový plán Briana Tracyho vám ukáže, jak do svého cíle bezpečně a rychleji, než se vám kdy snilo, doletět.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Danka Oravcová
Neověřený nákup
25.9.2019
Letový plán
Je to motivačná kniha ako sa stať šťastnejším, ako dosiahnuť svoje ciele. V tejto knihe sa dozviete ako dostať svoj život svojim správaním pod kontrolu. Číst víc
Rena
Neověřený nákup
29.10.2015
Recenze

Je to velmi dobrá motivační kniha, která neslibuje zázraky za modlitbu, ale posype vám klouzavou životní cestu pískem, abyste měli šanci neuklouznout a co nejlépe vykročit sami. A dá vám balíček znalostí, motivace a schopnosti překonávat zklamání – balíček úspěšných.
Protože chtě nechtě si na začátku této knihy musíme zodpovědět pár nepříjemných otázek na tělo.
„Velká většina z nás má místo cílů přání. Máme naděje, sny, fantazie. Jsou to také cíle, avšak stvořené jen z „cigaretového dýmu“. Rychle se rozptýlí a vyblednou do pouhých představ, protože postrádají ostrost a jasný směr.
Váš vysněný dům, vysněný podnik, vysněný vztah zůstane pořád jen pouhým snem, pokud mu nestvoříte „maso a kosti“. Teprve až budete mít pečlivě připravený plán, pokrývající každičký detail vaší cesty k cíli, můžete mít jistotu, že do místa určení dorazíte včas.“
„Jen si to představte – o čem všem byste dokázali snít, čím byste chtěli být nebo co byste chtěli dělat, kdybyste se ničeho na celém světě nebáli?!“ Myslím, že tato citace z knihy mluví úplně za vše.
Číst víc

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“