Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Jako bych žila dva životy
E-kniha

Rozhovor s Danielou Drtinovou

Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“. Kolegové z DVTV a České televize Danielu... Číst víc

Nakladatel
Druhé město, 2020
376 stran
5-6 hodin čtení

Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“. Kolegové z DVTV a České televize Danielu hodnotí jako bytost urputnou, průvodce jejím... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

299 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“.
Kolegové z DVTV a České televize Danielu hodnotí jako bytost urputnou, průvodce jejím biřmováním mluví o lidskosti a pokoře, kamarádky vyzdvihují její smysl pro „nejapný humor“, Libuše Šafránková odkrývá, jak osudově se propojily jejich duchovní cesty, a dcera Natalie líčí, kdo doma pere a kdo nepeče…
Součástí knihy je velké množství dosud nepublikovaných fotografií.
Číst víc
Počet stran
376
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
810479
Jazyk
čeština
Nakladatel
Druhé město
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

Nevěřící Filip
Neověřený nákup
26.1.2021
Přichází doba změn,věk vodnáře vstoupil do dveří,ženská síla a energie je na vzestupu stejně tak uvědomění si vlastních kořenů,spirituality,nových možností,a skrze ně dojít k transformaci,k lepšímu bytí.Je na čase vzpomenout na kněžnu Libuši a dalších zpola zapomenutých nejen pohanských mystiků a propojit jejich modrost z všeobjímající láskou jež nabízí Kříž,ano kruh a kříž spojit v jedno.
Nejde o laciné prodávání spirituálního vývoje Daniely Drtinové,opravdu ne,kniha jen nabízí příběh,duchovní inspiraci,vodítko v této nelehké době.
A pro pořádek,doba vodnáře není jen věkem žen,nesnižuje mužský spirit,a jeho poslání v tomto světě,mužů je stále zapotřebí,nejen k uzemnění rozevláté ženské duše,energie,oni jsou pevným bodem v rozbouřeném moři bytí.Ano,je požehnáním každé ženy má li duševního bratra,onu Dračí sílu,toliko nutnou k rovnováze.To je pravé poslání knihy Daniely Drtinové,ty peníze za ni rozhodně stojí.
Číst víc

Nakladatelství Druhé město

Číst víc

„Jestli něco dělá ze světa peklo, tak naše očekávání, že by to měl být ráj.“

Prokletí - Chuck Palahniuk, 2012
Prokletí
Chuck Palahniuk