Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Paella and Other Spanish Rice Dishes - Louise Pickford, Ryland, Peters and Small, 2015

372 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Paella and Other Spanish Rice Dishes - Louise Pickford, Ryland, Peters and Small, 2015
Paella and Other Spanish Rice Dishes - Louise Pickford, Ryland, Peters and Small, 2015

Paella and Other Spanish Rice Dishes

Rice is a wonderfully versatile ingredient, and Spanish cooks transform it into an array of dishes from simple comfort food to grand feasts to be shared on special occasions.... Číst víc

Nakladatel
Ryland, Peters and Small, 2015
Počet stran
66 64

Rice is a wonderfully versatile ingredient, and Spanish cooks transform it into an array of dishes from simple comfort food to grand feasts to be shared on special occasions. This book brings together delicious rice dishes from all over Spain, ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

372 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
Paella and Other Spanish Rice Dishes - Louise Pickford, Ryland, Peters and Small, 2015
372 Kč

Více o knize

Rice is a wonderfully versatile ingredient, and Spanish cooks transform it into an array of dishes from simple comfort food to grand feasts to be shared on special occasions. This book brings together delicious rice dishes from all over Spain, from regional classics that are now known around the world to unusual local specialities. There is something for every taste and every occasion, with recipes containing meat, poultry, fish and shellfish, as well as some tempting vegetarian options to choose from. Learn how to make a show-stopping Paella Valenciana (Valencian paella) or a Paella de marisco y chorizo (Seafood paella with chorizo), and how to make the most of tasty ingredients like garlic and saffron in your cooking. As well as traditional regional paellas, there are also other styles of rice dishes to try, such as Arroz caldoso con langosta (Creamy rice with lobster), Arroz caldoso con almejas (Clam soup) or Arroz al horno con garbanzos y pasas (Baked rice with chickpeas and raisins). Whatever the season or occasion, there is a recipe here for every lover of authentic Spanish cuisine.
Číst víc
Počet stran
66 64
Vazba
pevná vazba
Rozměr
201×201 mm
Hmotnost
331 g
ISBN
9781849756099
Rok vydání
2015
Naše katalogové číslo
207732
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Ryland, Peters and Small
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass