Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

To se může stát jen ve filmu
E-kniha

Hvězda young adult literatury Holly Bourne v této navýsost zábavné a dojemné knize řeší, co je to opravdová láska. Audrey má „lásky“ plné zuby. Od chvíle, kdy se zhroutil vztah... Číst víc

4,4 7 hodnocení
Nakladatel
Slovart CZ, 2020
410 stran
6-7 hodin čtení

Hvězda young adult literatury Holly Bourne v této navýsost zábavné a dojemné knize řeší, co je to opravdová láska. Audrey má „lásky“ plné zuby. Od chvíle, kdy se zhroutil vztah jejích rodičů, je její matka jako tělo bez duše... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

249 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Hvězda young adult literatury Holly Bourne v této navýsost zábavné a dojemné knize řeší, co je to opravdová láska. Audrey má „lásky“ plné zuby. Od chvíle, kdy se zhroutil vztah jejích rodičů, je její matka jako tělo bez duše. Audrey si najde brigádu v kině, aby nemusela sedět doma, a potká tam začínajícího fi lmaře Harryho. Nikdo nečeká, že se do sebe tak rychle a tak bezhlavě zamilují. Nebude to ale snadné, protože skutečná láska není jako ta ve fi lmech... Jejich love story neobsahuje scénu s líbáním ve sněhové vánici nebo zběsilý úprk chodbami letiště. Zato je v ní spousta zmatku a bolesti, ale také naděje a úžasu. A platí v ní úplný zákaz laciných klišé!
Číst víc
Originální název
It Only Happens in the Movies
Počet stran
410
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
766323
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Nakladatel
Slovart CZ
Pro koho
young adult, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,4 / 5

7 hodnocení

4
2
1
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

28.3.2021
Krásne oddychové čítanie
Holly Bourne nepíše otrepane. Píše pútavo so zaujímavo podanými príbehmi.
Filmová téma, ktorá sa v knihe riešila, ju kráse obohatila - hlavná hrdinka píšuca prácu na tému typických a nepravdivých romantických scén ma pobavila :)
Hlavní hrdinovia mi boli sympatický, kniha bola celkom vtipná a v niekrých chvíľach aj vážna tak, ako si to situácie vyžadovali.
Autorka ma zase dostala tým, ako knihu ukončila - nečakala som to, proste na teké konce už nie som zvyknutá - čo z toho plynie? Že bol príbeh aj istým spôsobm nepredvídateľný :)
Číst víc

Nakladatelství Slovart CZ

Číst víc

„Nejen, že neexistuje žádný Bůh, ale zkuste sehnat o víkendu instalatéra.“

Vyřídit si účty - Woody Allen, 2003
Vyřídit si účty
Woody Allen