Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Kolosální cesta ke Koloseu - Milan Martinec, Cykloknihy, 2015

229 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Kolosální cesta ke Koloseu - Milan Martinec, Cykloknihy, 2015
Kolosální cesta ke Koloseu - Milan Martinec, Cykloknihy, 2015

Kolosální cesta ke Koloseu

a další cyklocesty po Evropě

Asfaltové, polní a lesní cesty brázdí Milan Martinec na bicyklu od roku 1980. Všechny výlety, jak se na správného cyklotrempa sluší, má poznamenané ve svém cyklistickém deníčku.... Číst víc

Nakladatel
Cykloknihy, 2015
Počet stran
304

Asfaltové, polní a lesní cesty brázdí Milan Martinec na bicyklu od roku 1980. Všechny výlety, jak se na správného cyklotrempa sluší, má poznamenané ve svém cyklistickém deníčku. Poznámky z cest uskutečněných v letech 2003 až 2009 byly před třemi roky... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

229 Kč

U dodavatele 3 ks
Posíláme do 4 – 5 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Kolosální cesta ke Koloseu - Milan Martinec, Cykloknihy, 2015
229 Kč

Více o knize

Druhá kniha Milana Martince pojednává o jeho dalších čtyřech velkých výpravách na kole, které uskutečnil v průběhu posledních čtyř let. Volné pokračování knihy Kolmo na Moskvu.

Asfaltové, polní a lesní cesty brázdí Milan Martinec na bicyklu od roku 1980. Všechny výlety, jak se na správného cyklotrempa sluší, má poznamenané ve svém cyklistickém deníčku. Poznámky z cest uskutečněných v letech 2003 až 2009 byly před třemi roky vydány knižně. Kniha se jmenovala Kolmo na Moskvu a autor v ní popisoval čtyři výpravy: za Severní polární kruh, na Balkán, do Moskvy a na Cabo da Roca.
V této nové knize přibližuje čtenářům, jak ho jeho jednostopý oř vezl v letech 2011 až 2014 při dalších čtyřech velkých cestách Evropou: do Moldavska, na Kurskou kosu, na Britské ostrovy a na Maltu. Při těchto výpravách projel Slovensko, Ukrajinu, Moldavsko, Rumunsko, Srbsko, Maďarsko, Rakousko, Německo, Belgii, Francii, Spojené království Velké Británie a Severního Irska, Nizozemsko, Polsko, Rusko – Kaliningradskou oblast, Litvu, Itálii, Korsiku, Sardinii, Sicílii a Maltu.

Ač by se mohlo zdát, že Milan Martinec je profesionální cyklocestovatel, není tomu tak. Sice k tomu svádí počet jím najetých kilometrů, který se blíží k 350 000, což by vydalo na pomyslné více než osminásobné obkroužení zeměkoule, ale Milan nikdy necestoval jinak než v rámci své řádné dovolené. Čtyři týdny jsou maximum. Může být tedy inspirací pro všechny neprofesionální cestovatele. Pokud ovšem ujedou kolem dvou stovek kilometrů denně a pokud zvládnou během dovolené dva až čtyři tisíce kilometrů.
Číst víc
Počet stran
304
Vazba
pevná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
577 g
ISBN
9788087193334
Rok vydání
2015
Naše katalogové číslo
206120
Jazyk
čeština
Nakladatel
Cykloknihy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Richard si všiml, že události jsou zbabělé: nikdy nechodí samy. Vždycky se jich nahrne celá řada a zasypou ho najednou.“

Nikdykde - Neil Gaiman, 2017
Nikdykde
Neil Gaiman