Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Ženy a muži a sex
E-kniha

A to ostatní v soužití - vše podstatné v kostce

Čím se tato e-kniha liší od záplavy knih, videí, filmů, časopiseckých rubrik, poradenství a dalších informačních zdrojů naučných či uměleckých na toto téma? Nenabízí pouze... Číst víc

Nakladatel
E-knihy jedou
Počet stran
156

Čím se tato e-kniha liší od záplavy knih, videí, filmů, časopiseckých rubrik, poradenství a dalších informačních zdrojů naučných či uměleckých na toto téma? Nenabízí pouze jednotlivé „nové metody a tipy“, jak optimalizovat... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

189 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024
Ženy a muži a sex - David Gruber, E-knihy jedou
E-kniha
189 Kč

Více o eknize

Čím se tato e-kniha liší od záplavy knih, videí, filmů, časopiseckých rubrik, poradenství a dalších informačních zdrojů naučných či uměleckých na toto téma? Nenabízí pouze jednotlivé „nové metody a tipy“, jak optimalizovat duševní i fyzické vztahy obou pohlaví, ale přináší nástroje, jak si vnímavý čtenář může sám hravě dovodit jakoukoliv metodu; dokonce mnoho metod, z nichž si pak ušije optimální mix sobě na míru. Proč je seznamování a navazování vztahů i jejich další trvání někdy tak bolestné – a jak to udělat, aby probíhalo z hlediska obou pohlaví optimálně? Co nebylo v zahraničních bestsellerech o ženách a mužích a proč vy, čtenáři, zde můžete dojít ve svých závěrech ještě dále?
Tato e-kniha navazuje na tři papírové knižní bestsellery Davida Grubera o komunikaci žen a mužů – z let 2003, 2007 a 2020. Jeho přístup k tomuto tématu se tedy více než osvědčil a podle mnohých je jakousi „povinnou“, spíše však vřele doporučenou četbou pro ty, kteří v životě plánují nebo již mají nějaký fyzický a psychický vztah k opačnému pohlaví.
Číst víc
Počet stran
156
Naše katalogové číslo
888067
Jazyk
čeština
Nakladatel
E-knihy jedou
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„Dětství je továrna na lži, které mají neukončené trvání.“

Tíživá láska - Elena Ferrante, 2018
Tíživá láska
Elena Ferrante