Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Když jsme to tajili
E-kniha

CO SE STALO NA STŘEDNÍ, ZŮSTALO NA STŘEDNÍ. AŽ DOTEĎ. Před pěti lety Michael Graham zradil jediného člověka, který ho doopravdy znal. Od té doby svoji sexualitu tají před všemi,... Číst víc

4,8 16 hodnocení
3. díl série
The Ivy Years (CZ)
Nakladatel
Baronet, 2021
344 stran
5-6 hodin čtení

CO SE STALO NA STŘEDNÍ, ZŮSTALO NA STŘEDNÍ. AŽ DOTEĎ. Před pěti lety Michael Graham zradil jediného člověka, který ho doopravdy znal. Od té doby svoji sexualitu tají před všemi, i před sebou. Nemůže uvěřit vlastním očím... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

269 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

CO SE STALO NA STŘEDNÍ, ZŮSTALO NA STŘEDNÍ. AŽ DOTEĎ.
 
Před pěti lety Michael Graham zradil jediného člověka, který ho doopravdy znal. Od té doby svoji sexualitu tají před všemi, i před sebou.
Nemůže uvěřit vlastním očím, když do šatny hokejového týmu Harknesské univerzity vstoupí duch jeho minulosti, s taškou s hokejovou výstrojí na rameni a s tím samým úsměvem, kterému Graham kdysi nedokázal odolat. V tu chvíli je jedinou reakcí, na kterou se Graham zmůže, čirá panika. Jediné omylem pronesené slovo a nový člen týmu by mohl Grahamovi zničit celý život.
John Rikker je zase nováčkem. Tentokrát je to horší než obvykle, protože se mu na paty lepí novináři, kteří se nemůžou dočkat, až napíšou další článek o jediném hráči v první divizi, který o sobě otevřeně prozradil, že je gay. Jeho spoluhráči nejsou z přítomnosti tolika novinářů nadšení, a zvlášť jeden hráč zbledne pokaždé, kdy Rikker vejde do místnosti.
Rikker rozhodně nečekal, že by ho Graham přivítal s otevřenou náručí, ale to, že se mu ani nepodívá do očí, ho překvapilo. Jak to tak vypadá, jeho bývalému… nejlepšímu kamarádovi, nebo příteli, nebo co to vlastně byli, se moc nedaří. Příliš pije a během tréninku se nedokáže soustředit.
Buď dva nejosamělejší členy týmu tlak, který je na ně vyvíjen, dočista zničí, nebo překonají bolest, kterou si způsobili, a vrátí se k sobě.
Číst víc
Originální název
The Understatement of the Year
Počet stran
344
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
2350261
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
3. díl série
The Ivy Years (CZ)
Nakladatel
Baronet
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,8 / 5

16 hodnocení

9
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

29.6.2022
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Veľmi pekne napísaný príbeh s témou, ktorá je v tejto dobe veľmi aktuálna. Ak to môžem posúdiť zo svojho pohľadu, tak autorka výborne zvládla opísať vnútorné pocity Grahama, v ktorom prebieha dilema priznať sa/nepriznať sa, na druhej strane nezaostáva ani v "rozpitvaní" pohodovejšieho Riekera. Kažopádne krásny príbeh so šťastným koncom. Číst víc

Nakladatelství Baronet

Číst víc

„Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, zůstává očím neviditelné.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry