Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Teslův odkaz - K. K. Pérez, King Cool, 2020

291 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Teslův odkaz - K. K. Pérez, King Cool, 2020
Teslův odkaz - K. K. Pérez, King Cool, 2020

Teslův odkaz

Zatímco v laboratoři fyziky se Lucinda Minerva Phelpsová při svých milovaných pokusech cítí jako ryba ve vodě, mezi spolužáky už to taková hitparáda není. Když se Lucy, poslušná... Číst víc

Nakladatel
King Cool, 2020
Počet stran
400

Zatímco v laboratoři fyziky se Lucinda Minerva Phelpsová při svých milovaných pokusech cítí jako ryba ve vodě, mezi spolužáky už to taková hitparáda není. Když se Lucy, poslušná dcera, nadaná mladá vědkyně a studentka maturitního... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

291 Kč

U dodavatele
Posíláme do 11 – 13 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
Teslův odkaz - K. K. Pérez, King Cool, 2020
291 Kč

Více o knize

Zatímco v laboratoři fyziky se Lucinda Minerva Phelpsová při svých milovaných pokusech cítí jako ryba ve vodě, mezi spolužáky už to taková hitparáda není. Když se Lucy, poslušná dcera, nadaná mladá vědkyně a studentka maturitního ročníku na Eatonské střední, pro jednou rozhodne porušit pravidla a přijít na kloub záhadě, již jí do života nečekaně přivál osud (v podobě kocoura Schrödingera), je to pro ni především vítané rozptýlení. Když je totiž člověku osmnáct, má epilepsii, trable s láskou, maturitu na krku a k tomu přehnaně starostlivé rodiče, stojí to občas za starou bačkoru.
Lucy otevře Pandořinu skříňku a postupně zjišťuje, že některá tajemství by možná bylo lepší nechat spát. S každou odpovědí se na ni sype tucet dalších otázek. Jakmile však člověk do rozjetého vlaku jednou nastoupí, vystupuje z něj těžko. A zvídavá Lucy nemá v povaze před zapeklitými situacemi utíkat.
Kolem Lucy se začínají dít podivné věci a mladá dívka se musí vyrovnat jednak s tím, že svět není takový, jak se na první pohled zdá, a jednak s faktem, že se zcela nečekaně ocitla uprostřed staletí zuřícího sváru mezi skupinami alchymistů, které se o ni začínají intenzivně zajímat.
Číst víc
Originální název
The Tesla Legacy
Počet stran
400
Vazba
pevná vazba
Rozměr
119×140 mm
Hmotnost
560 g
ISBN
9788075855718
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
786925
Jazyk
čeština
Nakladatel
King Cool
Pro koho
pro dívky
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Správné chápání nějaké věci a nepochopení téže věci se vzájemně zcela nevylučují.“

Proces - Franz Kafka, 2022
Proces
Franz Kafka