Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Zabíjím rychle. Cena: 13 minut - Marcela Pecháčková, BIZBOOKS, 2021

313 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Zabíjím rychle. Cena: 13 minut

Zpomal, dokud není pozdě

Řítil se pořádným autem šílenou rychlostí. Na tachometru měl 158 kilometrů za hodinu a ve dvou sekundách to ubrzdil na 120. Nestačilo to. Zatáčkou prolétl jako kometa. Svým... Číst víc

Věk
15+
Nakladatel
BIZBOOKS, 2021
216 stran
3 hodiny čtení

Řítil se pořádným autem šílenou rychlostí. Na tachometru měl 158 kilometrů za hodinu a ve dvou sekundách to ubrzdil na 120. Nestačilo to. Zatáčkou prolétl jako kometa. Svým mustangem rozdrtil škodovku. Generál ve škodovce umřel rychle. Kdo seděl za volant Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

313 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 349 Kč
Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Více o knize

Popisují chvíli, kdy motor auta, které řídili, ztichl. To hrůzné ticho...

Řítil se pořádným autem šílenou rychlostí. Na tachometru měl 158 kilometrů za hodinu a ve dvou sekundách to ubrzdil na 120. Nestačilo to. Zatáčkou prolétl jako kometa. Svým mustangem rozdrtil škodovku. Generál ve škodovce umřel rychle. Kdo seděl za volantem mustanga? Co ho poslední měsíce týralo, trápilo, ničilo? O čem snil jako malý kluk a kdo je jeho táta? Kdo nebo co tohle neštěstí zavinilo? Kdo je viník? Kniha Zabíjím rychle prodlužuje ruku dokumentu Víta Klusáka 13 minut. Režisér ve svém filmu rekonstruuje pět dopravních nehod, které většinou zavinila rychlost a způsobily smrt. Dva protagonisté tohoto dokumentu se objevují i v této knize.

Roman, mladý kluk ze západu naší země ve filmovém verzi emotivně vypráví, co cítí, co už nikdy nechce poté, kdy zavinil smrt své spolužačky a zranění její kamarádky. V knize pak pokračuje jeho táta. Ten téměř dnem i nocí zkoumal málem po milimetrech, co se stalo, kdo je viník. Jezdil na místo nehody, „měřil“ míru viny svého syna. Zatímco Romanova maminka „brečela za všechny rodiče“. Potkáte taky nadšeného házenkáře, se kterým se absolutně nečekaně rozešla přítelkyně. Zanedlouho svým autem zabil dva mladé muže. Mělo to souvislost? Seznámíte se s lékařkou – záchranářkou, která vyskakovala z vrtulníku, aby okamžitě a správně rozhodla, jak zasáhnout, komu nejdřív zachránit život. A jak i ona brečí nebo se modlí nad zraněným. Čeká vás napětí, soucit, lítost a možná i zamyšlení. Kdo je vlastně oběť?

Číst víc
Počet stran
216
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
313 g
ISBN
9788026510475
Rok vydání
2021
Věkové doporučení
15+
Naše katalogové číslo
1317795
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
BIZBOOKS
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství BIZBOOKS

Číst víc

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“