Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Sedm let temnoty
E-kniha

Když je v přehradě Serjong kousek od zapadlé korejské vesnice nalezena mrtvá mladá dívka, policie okamžitě zahájí vyšetřování. Současně s tím se tři muži ocitají uprostřed... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Host, 2022
551 stran
8-9 hodin čtení

Když je v přehradě Serjong kousek od zapadlé korejské vesnice nalezena mrtvá mladá dívka, policie okamžitě zahájí vyšetřování. Současně s tím se tři muži ocitají uprostřed důmyslné hry na kočku a myš. Dívčin otec Jongdže ... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

339 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Jak daleko jsou lidé schopni zajít, aby se mohli pomstít?

Když je v přehradě Serjong kousek od zapadlé korejské vesnice nalezena mrtvá mladá dívka, policie okamžitě zahájí vyšetřování. Současně s tím se tři muži ocitají uprostřed důmyslné hry na kočku a myš. Dívčin otec Jongdže a dva zaměstnanci ostrahy z vodohospodářské správy mají ohledně oné noci každý co skrývat. Všichni se snaží vypátrat, co se dívce stalo, aniž by prozradili svá pečlivě střežená tajemství. Otevřená konfrontace na přehradě vyústí v obrovskou tragédii, jeden z mužů je obviněn z vraždy a poslán do vězení.

Sedm let žije Sowon, syn odsouzeného, ve stínu otcova šokujícího, nevysvětlitelného zločinu. Kamkoli přijde a cokoli udělá, všude ho vnímají stejně: je synem masového vraha. Jakmile Sowon obdrží balíček slibující vysvětlení toho, co se tenkrát u přehrady Serjong stalo, musí čelit nebezpečí, o němž dosud neměl ani ponětí.
Číst víc
Originální název
7?? ?
Počet stran
551
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1564127
Styl
mysteriózní
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Jižní Korea
Nakladatel
Host
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

22

Som knihomoľka už od dôb, čo viem čítať. :) Počas detstva som prečítala najmä mnoho klasiky, ktorá ostala v mojom srdci až doteraz. V tínedžerskom veku som začala čítať aj modernú literatúru mnohých žánrov. :)

Mária Sadecká
Ověřený zákazník
6.4.2022
Mrazivá
Najprv pochválim obálku: veľmi sa mi páči, ako spracovali fotku tváre s uhrančivými očami a postavu dieťaťa. Podľa mňa sa dizajn knihy naozaj podaril.
Ale vnútro knihy je ešte lepšie! Nenechajte sa odradiť tým, že kniha má cez 500 strán, pretože sa číta takmer sama. Neustále ma niečo nútilo čítať ďalej, pretože som chcela vedieť, ako sa to skončí. Autorka veľmi dobre prepracovala technické detaily, ale aj vnímanie a postoje postáv. Nikto v knihe nie je normálny, každý má čo skrývať. Odporúčam pre kohokoľvek! Pozor však na trigger warnings - v knihe je prítomné psychické i fyzické týranie detí a žien.
Číst víc

Nakladatelství Host

Číst víc

„V tajemstvích je síla. A ta síla slábne, když se o ně někdo rozdělí, takže je nejlepší, když se tajemství udržují, a udržují se pořádně. Když se o tajemství podělíš, o opravdová tajemství, o ta důležitá, dokonce jen s jedním jediným člověkem, změní je to. Když si je napíšeš, je to ještě horší, protože se nedá odhadnout, kolik lidí je uvidí na papíře, ať jsi s tím sebeopatrnější. Takže když už máš tajemství, je opravdu nejlepší je udržovat, jak pro jejich vlastní dobro, tak pro tvoje.“

Noční cirkus - Erin Morgenstern, 2020
Noční cirkus
Erin Morgenstern