Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Fotografka - Mary Dixie Carter, Vendeta, 2022

263 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Novinka
Fotografka - Mary Dixie Carter, Vendeta, 2022
Novinka
Fotografka - Mary Dixie Carter, Vendeta, 2022

Fotografka
Novinka

Delta Dawnová ví o životě newyorské smetánky všechno. Živí se ostatně focením rozmazlených dětiček ze zámožných rodin. Za léta praxe se dávno naučila, jak na snímcích proměnit... Číst víc

1,0 2 hodnocení
Nakladatel
Vendeta, 2022
296 stran
4 hodiny čtení

Delta Dawnová ví o životě newyorské smetánky všechno. Živí se ostatně focením rozmazlených dětiček ze zámožných rodin. Za léta praxe se dávno naučila, jak na snímcích proměnit uplakané tvářičky ve výrazy naprosté blaženosti a jak vytvořit... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

263 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 3 – 4 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Patrik Hartl: Andulka Andula. Bourdon, 2024
Fotografka - Mary Dixie Carter, Vendeta, 2022
263 Kč

Více o knize

Delta Dawnová ví o životě newyorské smetánky všechno. Živí se ostatně focením rozmazlených dětiček ze zámožných rodin. Za léta praxe se dávno naučila, jak na snímcích proměnit uplakané tvářičky ve výrazy naprosté blaženosti a jak vytvořit pohádkové scény, po nichž rodiče touží.

Když si ji však najmou Straubovi, aby nafotila oslavu jejich jedenáctileté dcery Natalie, přestane Deltě stačit pozorovat jejich svět skrz hledáček fotoaparátu. Začne toužit po stejně elegantním životě, jako mají okouzlující Amelia a pohledný Fritz. Chce obývat jejich impozantní vilu a stát se součástí jejich krásné, kultivované a úspěšné rodiny.

A tak si fotografka vymyslí plán. Začne hlídat Natalii, spřátelí se s Amelií a nenechá si utéct jedinou příležitost, aby soucitně vyslechla Fritzovy problémy. Brzy si dopřává koupel v jejich luxusní vaně, upíjí jejich drahé víno a zpovzdálí sleduje překrásný apartmán, který Straubovi pronajímají v zahradě za vilou. Zdá se, že možnost zcela proniknout do jejich skvostného života Deltě o vlásek uniká – dokud si kromě scén na fotografiích nezačne upravovat i realitu okolo sebe samé.
Číst víc
Naše katalogové číslo
1465521
Originální název
The Photographer
Počet stran
296
Vazba
pevná vazba
Rozměr
145×210 mm
Hmotnost
452 g
ISBN
9788027700226
Rok vydání
2022
Styl
napínavý
Jazyk
čeština
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Vendeta
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

1,0 / 5

2 hodnocení

0
0
0
0
2

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

26

Milujem knihy , fantasy, erotiku, horor, sci-fi. Tento rok 2022 som sa rozhodla prečítať celú moju knižnicu, kníh je 150 + hľadám ďalšie tituly aby som doplnila zbierky a autorov. Najobľúbenejšie knihy mám všetky ale predsa len sú tu 3 série, ktorých sa nevzdam J.R.Ward - séria Pád anjelov Alyson Noel - séria Nesmrteľný Sara B. Elfgren - trilógia Kruh A úplne top rebríček je Cassandra Clare a jej Tieňosvet

Tereza Sopúšková
Ověřený zákazník
14.4.2024
Jedna hviezda za ten potenciál, ktorý ta kniha mohla mať.

Veľmi sľubne vyzerajúci thriller sa zmenil na niečo čo som nepochopila. Možno ak by to bolo v žánri román tak by od toho človek nečakal niečo viac.

Nuž hold smola
Číst víc

„Nepropadejte panice!“