Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Uzdravení Rose Gold Wattsové
E-kniha

Matky nezapomínají. Dcery neodpoštějí.

Zvracení, padání vlasů, výživové sondy, operace, invalidní vozík… To všechno začalo, když byla Rose Gold ještě malé dítě. Sousedé považovali její matku Patty za světici a... Číst víc

3,0 1 hodnocení
Nakladatel
Host, 2021
348 stran
5 hodin čtení

Zvracení, padání vlasů, výživové sondy, operace, invalidní vozík… To všechno začalo, když byla Rose Gold ještě malé dítě. Sousedé považovali její matku Patty za světici a snažili se jí ze všech sil pomáhat. Jenže pak Rose Gold Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

249 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Rose Gold osmnáct let věřila, že je nemocná. Jenže to její matka jen uměla dobře lhát.

Zvracení, padání vlasů, výživové sondy, operace, invalidní vozík… To všechno začalo, když byla Rose Gold ještě malé dítě. Sousedé považovali její matku Patty za světici a snažili se jí ze všech sil pomáhat. Jenže pak Rose Gold přišla na to, že vůbec nemocná není. Matka jí dávala do jídla jed a lhala lékařům i všem okolo — především své dceři.
Po pěti letech ve vězení, kam ji dostalo dceřino svědectví, je Patty propuštěna na svobodu. A k úžasu všech se stěhuje zpátky do města Deadwick k Rose Gold a jejímu novorozenému synovi. Zdá se, že všechny křivdy jsou zapomenuty a matka s dcerou si k sobě opět hledají cestu. Jenže dokázala se Patty ve vězení opravdu změnit? A je Rose Gold vážně připravená nechat minulost minulostí a dát své matce druhou šanci?
Číst víc
Originální název
The Recovery of Rose Gold
Počet stran
348
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1721289
Styl
mysteriózní
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Host
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,0 / 5

1 hodnocení

0
0
1
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Recenze od Martinusáků

S veľkým nadšením som siahla po tejto knihe. Avšak, podobný príbeh som už počula/videla v seriáli z dielne HBO "The act", ktorý bol inšpirovaný skutočným príbehom Gypsy Rose Blanchard. V knihe sa príbeh odohráva inak, i keď sa stretávame s rovnakou diagnózou, Münchhausenov syndróm v zastúpení, ktorou pravdepodobne trpí matka Rose Gold i Gypsy Rose Blanchard.
Keďže táto téma nebola pre mňa nič nové a strhujúce, príbeh som si až tak neužila. Avšak, ak nepoznáte príbeh Gypsy Rose Blanchard, a lákajú vás psychické poruchy v knižných príbehoch, potom vrelo odporúčam.
Moje subjektívne hodnotenie je však 2,5*.

Číst víc

Nakladatelství Host

Číst víc

„Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
Neděle odpoledne
Viktorie Hanišová