Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Den jako tenhle
E-kniha

Annie Beyersová má všechno – krásný dům, milujícího manžela a rozkošnou dceru. Když veze Hannah k pediatrovi, je to den jako každý jiný... Dokud se o několik hodin později... Číst víc

4,5 2 hodnocení
Nakladatel
Jota, 2022
328 stran
5-6 hodin čtení

Annie Beyersová má všechno – krásný dům, milujícího manžela a rozkošnou dceru. Když veze Hannah k pediatrovi, je to den jako každý jiný... Dokud se o několik hodin později neprobudí v nemocnici a nezjistí, že měla autonehodu... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

258 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Co kdyby všechno, co jste kdy milovali, znali, vše, čemu jste věřili… prostě zmizelo?

Annie Beyersová má všechno – krásný dům, milujícího manžela a rozkošnou dceru. Když veze Hannah k pediatrovi, je to den jako každý jiný... Dokud se o několik hodin později neprobudí v nemocnici a nezjistí, že měla autonehodu. Když se ale ptá po své dceři, zmatení doktoři jí sdělují, že žádná Hannah neexistuje. Vlastně nic není tak, jak si Annie pamatuje. Šťastných pět let jejího života se zjevně nikdy nestalo.

Její manželství se chýlí ke konci. Už nebydlí v milovaném žlutém domě na severu New Yorku, teď je z ní úspěšná umělkyně žijící na Manhattanu. Sestra Marcie, se kterou se roky neviděla, je najednou její nejlepší kamarádka a pes Charlie, na jehož smrt si vzpomíná, je živý a zdravý.

S každým dalším dnem se minulost a neznámá přítomnost začínají smývat. Annie znepokojují vzpomínky na Hannah a znalost věcí, které nedokáže vysvětlit… To jí všichni lžou? Hledání odpovědí přivede Annie na cestu, která jí má pomoci sladit vzpomínky s realitou a zjistit pravdu o životě, který žije.
Číst víc
Originální název
A Day Like This
Počet stran
328
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1640441
Styl
psychologický, mysteriózní
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Jota
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,5 / 5

2 hodnocení

1
1
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Nakladatelství Jota

Číst víc

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“