Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Kráčím ve světle
E-kniha

Šaman může působit jako léčitel, vypravěč a opatrovatel moudrosti – ze všeho nejvíc ale, jak učí Sandra Ingermanová, „šamani vyzařují světlo, jež povznáší všechny kolem. V naší... Číst víc

3,0 1 hodnocení
Nakladatel
Maitrea, 2018
Počet stran
289

Šaman může působit jako léčitel, vypravěč a opatrovatel moudrosti – ze všeho nejvíc ale, jak učí Sandra Ingermanová, „šamani vyzařují světlo, jež povznáší všechny kolem. V naší kultuře máme tendenci zaměřovat se na... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

235 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024
Kráčím ve světle - Sandra Ingermanová, Maitrea, 2018
E-kniha
235 Kč

Více o eknize

Šaman může působit jako léčitel, vypravěč a opatrovatel moudrosti – ze všeho nejvíc ale, jak učí Sandra Ingermanová, „šamani vyzařují světlo, jež povznáší všechny kolem. V naší kultuře máme tendenci zaměřovat se na metody a zapomínat, že tím nejlepším způsobem, jímž můžeme poskytovat uzdravení světu, je stát se nádobou světla a lásky.“ V knize Kráčím ve světle tato proslulá učitelka předkládá kompletního průvodce pro šamanský život – podporovaný účelem, soustředěním a hlubokým spojením se spirituálními dimenzemi.
Kráčím ve světle je kniha plná praktických technik, domorodé moudrosti a nedocenitelných rad pro nové i zkušené adepty šamanismu. Ze všeho nejdůležitější je, že Sandra Ingermanová osvětluje smysl ukrytý za technikami – odhaluje nám náš vesmír jako místo, kde duch je nejvyšší skutečností, kde naše záměry formují náš svět a kde nás neviditelní spojenci podporují na každém kroku naší cesty.
Číst víc
Počet stran
289
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
1651879
Jazyk
čeština
Nakladatel
Maitrea
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,0 / 5

1 hodnocení

0
0
1
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“