Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Pán Atlasu
E-kniha

Boj o moc se rychle mění v boj o vlastní životy… Píše se rok 1893. Dva bývalí příslušníci britské armády přijmou nabídku marockého sultána, aby mu pomohli s výcvikem vojáků při... Číst víc

Nakladatel
BB/art, 2022
344 stran
5-6 hodin čtení

Boj o moc se rychle mění v boj o vlastní životy… Píše se rok 1893. Dva bývalí příslušníci britské armády přijmou nabídku marockého sultána, aby mu pomohli s výcvikem vojáků při tažení proti rebelům. Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

299 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Pán Atlasu - Colin Falconer, BB/art, 2022
E-kniha
299 Kč

Více o eknize

Boj o moc se rychle mění v boj o vlastní životy…
Píše se rok 1893. Dva bývalí příslušníci britské armády přijmou nabídku marockého sultána, aby mu pomohli s výcvikem vojáků při tažení proti rebelům. Domnívají se, že si slíbené peníze vydělají snadno a rychle. Nemohli se víc mýlit.
Vojenský lékař George ani jeho přítel dělostřelec Harry už neslouží v britské královské armádě. První odešel a léčí pacienty v malé londýnské ordinaci. Druhý obdržel za odvahu Viktoriin kříž, ale když přemluvil dceru jednoho generála, aby s ním utekla, zase mu ho odebrali a pod jinou záminkou ho propustili z armády. Stal se z něj opilec prohrávající své poslední peníze v kartách.
Zdá se, že nabídka dvou tisíc liber, které jim slibuje marocký sultán, představuje snadný a rychlý způsob, jak se oba mohou znovu postavit na vlastní nohy. Sultán je potřebuje, aby veleli obsluze tří starších děl, která získal pro svůj boj proti vzbouřencům vedeným jeho bratrem Bou Hamrou.
Jenže celý jejich podnik se brzy nepříjemně zkomplikuje. Ačkoli jsou poddanými britské královny, stanou se nezamýšlenými účastníky válečného tažení, jsou zajati a mučeni. Nejnebezpečnější část jejich mise začne, když se stanou rukojmími místního vládce přezdívaného Pán Atlasu. Muž se stále zahaleným obličejem totiž ukrývá tajemství, které všechno změní.
Číst víc
Originální název
The Lord of the Atlas
Počet stran
344
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1776661
Styl
historický
Jazyk
čeština
Původ
Spojené království
Nakladatel
BB/art
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„A je to tahle chvíle, skutečnost, že mě nenecháváš odejít, kterou připisuju na seznam svých důvodů, proč právě ty.“

Počkej na moře - Veronika Opatřilová, 2022
Počkej na moře
Veronika Opatřilová