Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Audiokniha
Digiděti - Jan Kršňák, Jota, 2023
Audiokniha
Audiokniha
Digiděti - Jan Kršňák, Jota, 2023
Audiokniha

Digiděti
Audiokniha

Audiokniha Digiděti, kterou napsal Jan Kršňák. Jak pečovat o děti, o něž současně pečují digitální technologie? Dozvíte se, kolik času s obrazovkami je tak akorát, aby děti... Číst víc

2,0 1 hodnocení
Nakladatel
Jota, 2023
Interpret
Délka
11:10

Audiokniha Digiděti, kterou napsal Jan Kršňák. Jak pečovat o děti, o něž současně pečují digitální technologie? Dozvíte se, kolik času s obrazovkami je tak akorát, aby děti obstály v budoucnosti a současně cestou nepoztrácely ... Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

398 Kč

Ihned ke stažení

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Digiděti - Jan Kršňák, Jota, 2023
Audiokniha
398 Kč

Více o audioknize

Všechny děti a rodiče spojuje láska. Láska přeskakuje též mezi člověkem a světem. A také mezi dětskýma očima a Youtubem nebo počítačovou hrou. O takové lásce se v této audioknize mluví jako o lásce k poznání. Je to ona, kdo děti poutá k obrazovkám. Když rodiče svým dětem věnují pozornost, dávají jim lásku. Děti pak klidně a spokojeně rostou vstříc životu. Když věnujeme pozornost internetu, také roste, ale otázkou je, jak klidně a spokojeně spolu s ním rosteme my.
Co se děje s člověkem, zatímco kolem probíhá digitalizace společnosti a noří se do vln informačního oceánu?
Dozvíte se, kolik času s obrazovkami je tak akorát, aby děti obstály v budoucnosti a současně cestou nepoztrácely své lidství, kdy koupit dětem první telefon, jak v domácnosti nastavit pravidla používání obrazovek, jaká nebezpečí a jaké dovednosti síť přináší nebo jak můžete napomoci proměně školního vyučování, aby bylo pro děti přínosem i v digitálních časech.
Audiokniha Digiděti vám pomůže rozehnat nejistoty a obavy spojené s výchovou dětí obklopených obrazovkami a lépe pochopit dobu, v níž žijeme.Nahrávka vznikla podle knihy Jana Kršňáka Digiděti vydané Nakladatelstvím JOTA v roce 2023. Copyright © Jan Kršňák, 2022. Audiokniha © Nakladatelství JOTA, s. r. o., 2023. Čte Vilém Čapek. Hudba, režie, střih a mastering Jiří Lukášek. Vydalo Nakladatelství JOTA, s. r. o., v roce 2023.
Číst víc
Délka
11:10
Naše katalogové číslo
1921989
Jazyk
čeština
Nakladatel
Jota
Pro koho
pro rodiče
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

2,0 / 5

1 hodnocení

0
0
0
1
0

Jak se líbila audiokniha vám?

Nakladatelství Jota

Číst víc

„Nejen, že neexistuje žádný Bůh, ale zkuste sehnat o víkendu instalatéra.“

Vyřídit si účty - Woody Allen, 2003
Vyřídit si účty
Woody Allen