Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Princezna
E-kniha

Presley Marksové se v její svatební den přihodilo nečekané klišé: stala se z ní odkopnutá nevěsta. Musí v bílých svatebních šatech předstoupit před své přátele a rodinu a... Číst víc

4,0 6 hodnocení
3. díl série
Clifton Forge (CZ)
Nakladatel
BETA - Dobrovský, 2023
344 stran
5-6 hodin čtení

Presley Marksové se v její svatební den přihodilo nečekané klišé: stala se z ní odkopnutá nevěsta. Musí v bílých svatebních šatech předstoupit před své přátele a rodinu a oznámit jim, že její snoubenec na svatbu zapomněl... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

250 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Princezna - Devney Perry, BETA - Dobrovský, 2023
E-kniha
250 Kč

Více o eknize

Obyčejná holka z autoservisu a slavný herec z Hollywoodu, může mít tohle budoucnost?

Presley Marksové se v její svatební den přihodilo nečekané klišé: stala se z ní odkopnutá nevěsta. Musí v bílých svatebních šatech předstoupit před své přátele a rodinu a oznámit jim, že její snoubenec na svatbu zapomněl. Ponížená a rozzlobená Presley se schovává před světem a hledá útěchu v rutině svého všedního života. Práce na recepci v autoservisu není sice fascinující, ale zajišťuje jí, že není středem pozornosti. Alespoň tak to bylo, než se ve městě objeví Shaw Valance. Slavný hollywoodský herec hraje ve filmu, jehož motivem je vražda, která se v Clifton Forge stala. Pokud zrovna nenatáčí, sleduje v autoservisu, jak mu sestavují motorku, a otravuje Presley svým krásným úsměvem. A jako by toho nebylo málo, koupí si sousední dům. Co když se ale vrátí Presleyin snoubenec, který je navíc členem konkurenčního motorkářského gangu?
Číst víc
Originální název
Stone Princess
Počet stran
344
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1895527
Styl
mysteriózní, napínavý, romantický
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
3. díl série
Clifton Forge (CZ)
Nakladatel
BETA - Dobrovský
Pro koho
pro ženy, new adult
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

6 hodnocení

1
4
1
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

8.5.2023
Devney Perry:Princezna.
Aj s tretim dielom tohto zaujimaveho zivota ludi z Clifton Forge v Montane som bola spokojna.Su ako jedna velka rodina,drzia spolu,v kazdom pribehu sa prelinaju vsetky postavy(co je super).Presley bola az do teraz pre mna nevyrazna,spominali ju v minulosti,ale ziadnu slavu neurobila.(akurat,ze chodila s debilkom).Az teraz dokazala,aká je laskava,dobrosrdecna,rodinne zalozena,lojálna a ako dokaze skutocne milovat(myslela si sprvoti,ze je to Jeremiah).Inak,ked ho uz spominam,aj mi ho bolo trosku na konci lúto,nik si "toto" a "takto" nezasluzi.Ale aj tak sa pisu konce,bohuzial...
No a samozrejme,nejde opomenut Shawa.Cista dokonalost,ziadna chybicka(az mi je to divne u chlapa,doma nic take nemame,ze dievcata???:-))))
Su tam nezné chvilky,eroticke,velmiiii smutne,(tak ma srdiecko zabolelo),co si vsetko musela Presley prejst v zivote,ale nezvdala to a no nakoniec cakame na koniec,ktorý je (skoro)vzdy naj naj naj.Dakujem.Odporúcam.
Číst víc
25.3.2023
Clifton Forge III.
Tak aj tretí diel absolútna nadšenosť a záruka perfektného čítania a kvality, pretože knihy tejto pani spisovateľky sú každým dielom lepšie a lepšie. Už teraz sa teším na štvrtý diel, ktorý Devney ku konci trojky parádne rozohrala a riadne ma naň namotala.
Presley poznáme ju už z minulých dielov. Je to administratívna pracovníčka v autoservise, ktorá to v minulosti nemala na ružiach ustlané a jej detstvo bola jedna veľká katastrofa. Aj keď robí len úradnícku robotu, pre chod autoservisu ako aj ľudí v ňom pracujúcich je nepostrádateľná. Veľkou oporou sú jej chalani zo servisu, ktorý v nej vidia svoju sestru a ochraňujú ju. Postupne sa spamätá zo šoku kedy ju jej snúbenec nechal pred oltárom a je pripravená opäť randiť.
Shaw úspešný holywodsky herec, ktorý prišiel točiť film o vražde, ktorá mestečkom otriasla pred pár rokmi. Príchodom filmárov a hercov nastane v doteraz pokojnom mestečku povyk. Ľudia, ktorých sa vražda bezprostredne dotýka nie sú filmovaním nadšený, pretože chcú na tú hrôzu čo najskôr zabudnúť.
Aj napriek tomu, že je Shaw parádny sexy kúsok (šak ako inak) a sledujú ho milióny fanúšikov po celom svete je to úžasne srdečný a milý človek, ktorý je navyše aj fér chlap. V knihe to dokázal „miliónkrát“.
Bože a ten epilóg! Jedna fantázia ...
V knihe nechýba dráma, zaujímavá zápletka, smútok, odpustenie a láska, ex snúbenec, stratená sestra, čo je ku koncu parádna namotávka na ďalší diel. Od knihy sa nedalo odtrhnúť, bola to pre mňa sobotná jednohubka.
PS: ako sa ja teším na štvorku! Luke a Scarlett ma svojim príbehom zaujali. Mám tucha, že to bude parádna jazda.
Číst víc

„Je to úžasné, co všecko si mudlové vymysleli, aby se obešli bez čar a kouzel.“

Harry Potter a Tajemná komnata - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2016
Harry Potter a Tajemná komnata
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)