Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rozluštěno - Mai Jia, Jota, 2014

128 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Rozluštěno - Mai Jia, Jota, 2014
Rozluštěno - Mai Jia, Jota, 2014

Rozluštěno

Psychologicko-špionážní thriller

Mimořádně oblíbený čínský spisovatel Mai Jia, jehož předchozí knihy se staly předlohou televizních i filmových scénářů, nás ve svém novém románu uvádí do atraktivního prostředí... Číst víc

3,0 1 hodnocení
Nakladatel
Jota, 2014
432 stran
6 hodin čtení

Mimořádně oblíbený čínský spisovatel Mai Jia, jehož předchozí knihy se staly předlohou televizních i filmových scénářů, nás ve svém novém románu uvádí do atraktivního prostředí tajných služeb... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání
Decoded - Mai Jia, Allen Lane, 2014
Brožovaná vazba
Angličtina, 2014
Skladem 1 ks

306 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Více o knize

Napínavý psychologický thriller na pozadí skutečných historických událostí.
Mimořádně oblíbený čínský spisovatel Mai Jia, jehož předchozí knihy se staly předlohou televizních i filmových scénářů, nás ve svém novém románu uvádí do atraktivního prostředí tajných služeb.
Hlavní hrdina T'inčen Žung, nechtěný potomek slavné a vlivné rodiny čínských matematiků, vyrůstá v ústraní, ve společnosti geniálního, ale současně výstředního cizince, který se ho ujal poté, co ho vlastní rodina zavrhla. Probouzí v něm lásku k matematice a předurčuje tak T'inčenovu životní pouť.

Na prestižní univerzitě později T'inčen udivuje svými vynikajícími schopnostmi, ale také podivínským a pro mnohé nepřijatelně výstředním chováním. Pod vedením věhlasného zahraničního matematika se z T'inčena stává klíčový člen vědeckého týmu zabývajícího se výzkumem umělé inteligence, ovšem jen do chvíle, kdy se o něj začnou zajímat lidé z čínských tajných služeb. T'inčen je naverbován do šifrovací jednotky a znovu se ocitá v ústraní, tentokrát v komplikovaném světě ovládaném zájmy mocných. Zabředá do husté pavučiny intrik, a přestože profesně dosahuje skvělých výsledků, postupně ztrácí kontakt se svým okolím i se sebou samým.

Román Rozluštěno je další z řady úspěšných knih čínského spisovatele Mai Jii a současně prvním románem přeloženým do angličtiny a vydaným i v zahraničí. Mai Jia částečně zpracovává své vlastní životní zážitky, které podrobuje hluboké psychologické analýze, a současně čtenářům nabízí vhled do lákavého tajemného světa tajných služeb a matematiky.
Rozluštěno<úi> je možné číst jako psychologickou studii, napínavý thriller i historický román zachycující nelehké období napjatých vztahů mezi světovými velmocemi. Nadchne každého, kdo rád nahlíží do skrytých zákoutí moderní společnosti i lidské duše.
Číst víc
Originální název
Decoded
Počet stran
432
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
145×210 mm
Hmotnost
575 g
ISBN
9788074627026
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
186865
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
Jota
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,0 / 5

1 hodnocení

0
0
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Jota

Číst víc

„Stačí dobré srdce, a budeš krásný, kdybys měl tvář třeba jako uhel černou. Zlé srdce zohyzdí sebekrásnější obličej ještě víc, než kdyby byl od přírody nehezký.“

Na Větrné hůrce - Emily Brontë, 2018
Na Větrné hůrce
Emily Brontë