Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Angličtina - Helena Navrátilová, VYUKA.CZ, 2009

110 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Angličtina - Helena Navrátilová, VYUKA.CZ, 2009
Přečtená
Angličtina - Helena Navrátilová, VYUKA.CZ, 2009

Angličtina
Přečtená

Přehled středoškolské gramatiky

Tato učebnice je primárně určena studentům a učitelům středních škol, lze ji však také využít jako doplňkový výukový materiál na jazykových školách, při pomaturitním studiu či... Číst víc

Nakladatel
VYUKA.CZ, 2009
Počet stran
160

Tato učebnice je primárně určena studentům a učitelům středních škol, lze ji však také využít jako doplňkový výukový materiál na jazykových školách, při pomaturitním studiu či přípravě na mezinárodní jazykové zkoušky a přijímací zkoušky na vysoké školy. Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

110 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Angličtina - Helena Navrátilová, VYUKA.CZ, 2009
110 Kč

Více o knize

Tato učebnice je primárně určena studentům a učitelům středních škol, lze ji však také využít jako doplňkový výukový materiál na jazykových školách, při pomaturitním studiu či přípravě na mezinárodní jazykové zkoušky a přijímací zkoušky na vysoké školy.
Učebnice klade velký důraz na praktické osvojení základní gramatiky na úrovni odpovídající znalostem požadovaným u maturitních zkoušek, kromě toho rovněž nabízí bohatou zásobu gramatické terminologie, která je v závěru knihy k dispozici v abecedně řazeném dvojjazyčném seznamu. Nespornou předností učebnice je množství příkladů, které názorně demonstrují teoretický výklad.
Tato kniha vychází současně s Angličtinou – cvičebnicí středoškolské gramatiky.

Obě učebnice jsou koncipovány na základě Katalogů požadavků pro anglický jazyk k nové podobě maturitní zkoušky schválených MŠMT ČR.


Přehled i cvičebnice gramatiky se shodují v obsahu a chronologii probíraných jevů, čímž je usnadněna práce s oběma učebnicemi a orientace v nich. Výklad stručně shrnuje učivo probírané v průběhu studia anglického jazyka na středních školách a obsahuje základní přehled gramatiky angličtiny k maturitě. Jednotlivé kapitoly jsou řazeny systematicky dle slovních druhů v části morfologické a dle základních větných komponent a větných typů v části syntaktické. V přílohové části jsou shrnuty základní údaje o anglickém jazyce jako systému, jeho historickém vývoji i o současných vývojových tendencích. Součástí přílohové části jsou i přehledné tabulky gramatických jevů, usnadňující studentům orientaci v pravidlech i výjimkách anglické gramatiky. Pozornost je při výkladu věnována jak slovním druhům, tak i základním syntaktickým strukturám, což je důležitým předpokladem pro pochopení a osvojení si anglického gramatického systému. Četná praktická cvičení k těmto kapitolám pomohou lépe zvládnout teorii a rozšiřují stávající slovní zásobu.
Číst víc
Počet stran
160
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
165×235 mm
Hmotnost
270 g
Rok vydání
2009
Edice
Maturita (VYUKA.CZ)
Naše katalogové číslo
1725479
Jazyk
čeština
Nakladatel
VYUKA.CZ
Jazyková úroveň
A2 - pro mírně pokročilé, A1 - pro začátečníky
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen