Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

209 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Audiokniha
Vichřice a bubliny - Jan Burian, Galén, 2019
Audiokniha
Audiokniha
Vichřice a bubliny - Jan Burian, Galén, 2019
Audiokniha

Vichřice a bubliny
Audiokniha

a jiné příběhy ze života (2015 - 2018)

„Narodil jsem se v polovině minulého století. Prožil jsem obyčejné dětství v hradčanském bytě mých dost neobyčejných rodičů – otec byl divadelník, hudební skladatel, ale také... Číst víc

Nakladatel
Galén, 2019
Interpret
Délka
6 hod. 25 min.

„Narodil jsem se v polovině minulého století. Prožil jsem obyčejné dětství v hradčanském bytě mých dost neobyčejných rodičů – otec byl divadelník, hudební skladatel, ale také básník, spisovatel a ředitel divadla. Ve vzácných chvílích i zpěvák a... Číst víc

  • MP3 na CD
  • Čeština

209 Kč

U dodavatele 2 ks
Posíláme do 4 – 6 dnů
Další audioknižní vydání
Vichřice a bubliny - Jan Burian, Galén, 2019
MP3 ke stažení
Čeština, 2019
Ihned ke stažení

149 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Vichřice a bubliny - Jan Burian, Galén, 2019
Audiokniha
209 Kč

Více o audioknize

„Narodil jsem se v polovině minulého století. Prožil jsem obyčejné dětství v hradčanském bytě mých dost neobyčejných rodičů – otec byl divadelník, hudební skladatel, ale také básník, spisovatel a ředitel divadla. Ve vzácných chvílích i zpěvák a tanečník, dokonce také malíř… Umřel, když jsem se chystal postoupit z první třídy do druhé, a tak jsem vyrůstal s matkou, herečkou, spisovatelkou, později taktéž principálkou malého zájezdového divadla Maringotka. Přestože pořád pracovala, vždycky si našla čas i na mě. Se vztahem k otci jsem se vypořádával značně složitěji, ovšem ne proto, že byl podle všeho geniální umělec, zatímco já ne; mne to na něm vždycky spíš přitahovalo a líbilo se mi to. Jenže když se s mou pubertou téměř současně dostavily i ruské tanky, přestal jsem si myslet, jako si myslíval on, že komunismus člověka osvobozuje“, začíná jeden z textů Jana Buriana shromážděných v této knize, která navazuje na předchozí knižní vydání pravidelných fejetonů psaných původně pro Týdeník Rozhlas – tedy Přízrak v nákupním středisku, Přímluva za dnešní dobu a Kocouří pohled. Při čtení se s autorem octneme například v Solopiskách i na mnoha dalších místech u nás doma, ale tradičně procestujeme i jeho oblíbený Island, Portugalsko, Chile nebo ostrovy v Baltském moři.

A nejen to – tentokrát se Burian při pátrání po předcích vydal do minulosti, takže studium starých matrik zapříčiní, že obdrží SMS od pradědečka svého pradědečka, ve snech se mu začne zjevovat tajemná sestřenka Růžena a náhle začne objevovat do té doby neznámé žijící příbuzné… Jisté je, že ať už se s Burianem vydáme kamkoli, není to nuda!

Číst víc
Délka
6 hod. 25 min.
Katalogové číslo výrobce
8594042901453
Naše katalogové číslo
609979
Styl
cestopisný, dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Galén
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„Vědomosti mohou být vždy nebezpečné. Jsou mocnější zbraní než kterýkoli meč či kouzlo.“

Kouzla rodu Thornů - Margaret Rogerson, 2022
Kouzla rodu Thornů
Margaret Rogerson