Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Projekt Kraken - Douglas Preston, BB/art, 2014

299 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Projekt Kraken - Douglas Preston, BB/art, 2014
Projekt Kraken - Douglas Preston, BB/art, 2014

Projekt Kraken

Měla to být nejnáročnější operace v dějinách NASA, avšak vymkla se z rukou. Vyslání sondy do mrazivého metanového prostředí Saturnova měsíce Titanu nemá v dějinách dobývání... Číst víc

2,0 1 hodnocení
Nakladatel
BB/art, 2014
328 stran
5-6 hodin čtení

Měla to být nejnáročnější operace v dějinách NASA, avšak vymkla se z rukou. Vyslání sondy do mrazivého metanového prostředí Saturnova měsíce Titanu nemá v dějinách dobývání kosmu obdoby. Pozemní zkouška vesmírné sondy končí fatálním nezdarem... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Více o knize

Měla to být nejnáročnější operace v dějinách NASA, avšak vymkla se z rukou. Vyslání sondy do mrazivého metanového prostředí Saturnova měsíce Titanu nemá v dějinách dobývání kosmu obdoby. Pozemní zkouška vesmírné sondy končí fatálním nezdarem. Přičinila se o něj Dorothy, nejdůmyslnější produkt kybernetického programátorství. Místo k nejzazší hranici sluneční soustavy pronikla do celosvětové sítě, do internetu, tedy prakticky do každého počítače na světě, do Pentagonu, na Wall Street, dostala se i do prezidentova kardiostimulátoru.
Číst víc
Originální název
The Kraken Project
Počet stran
328
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
155×210 mm
Hmotnost
540 g
ISBN
9788075070326
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
177780
Styl
napínavý, dobrodružný
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Nakladatel
BB/art
Pro koho
pro muže
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

2,0 / 5

1 hodnocení

0
0
0
1
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Milan Honza
Ověřený zákazník
26.3.2015
Veľké očakávanie, potom sklamanie
Autora som si po predošlých sólo tituloch skutočne obľúbil, preto som sa po prečítaní prvej informácie o deji tejto knihy tešil a nemohol dočkať, kedy vyjde. Bombastický potenciál!

Prvá polovica knihy ma zaskočila tým, že som sa nedokázal poriadne začítať, čítal som to len zo zotrvačnosti a veľakrát som zauvažoval, že ju zatvorím a už nikdy neotvorím. Keď som sa už do polovice dostal, bol tu pocit sklamania, že všetky strany doteraz sú premrhané a ak to takto pôjde ďalej, tak kniha nebude nič, len čistá strata času - ostáva už len 150 strán na reálny dej?

Ešteže to autor od polovice rozbalil a dej začal odsýpať tak, ako by to jeho čitateľ čakal. Prešlo však 150 strán, dej vrcholil, v niektorých momentoch dosť cynicky, a zrazu prišiel záver... E??????

V prvom rade škoda tematiky. Keď si v popise prečítam meno mesiaca Titan, tak čakám trochu viac, než len preháňanie sa po amerických horách a cestách a chatovanie s Dorothy. Hlavne, ak mám za sebou predchádzajúci titul, kde sa hovorí o vesmíre a mimozemskom živote.

Autor mal evidentne pripravenú dobrú kostru deja, ale na jej rozvinutie mal zrejme málo času a chcel odovzdať aspoň stredne tučnú knihu, tak tam navalil kvantum prázdnej vaty a dej nerozvinul tak, ako by si zaslúžil. Po predchádzajúcich sólo tituloch je táto kniha hotová katastrofa a dúfam, že autor to bude chcieť napraviť ďalším príbehom s Wymanom, ktorý bude snáď stáť za prečítanie.
Číst víc

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová