Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Smečka 4: Kořeny - Andrea Cremer, Knižní klub, 2014

299 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Smečka 4: Kořeny - Andrea Cremer, Knižní klub, 2014
Smečka 4: Kořeny - Andrea Cremer, Knižní klub, 2014

Smečka 4: Kořeny

Čtenáři si ho žádali, a autorka je vyslyšela! Pokračování úspěšné akční romantické fantasy série Smečka (2011), Vzpoura (2011) a Oběť (2012) je na světě – příběh napůl lidské a... Číst víc

3,8 6 hodnocení
4. díl série
Smečka
Nakladatel
Knižní klub, 2014
288 stran
4 hodiny čtení

Čtenáři si ho žádali, a autorka je vyslyšela! Pokračování úspěšné akční romantické fantasy série Smečka (2011), Vzpoura (2011) a Oběť (2012) je na světě – příběh napůl lidské a napůl vlčí smečky neohrožených Ochránců... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Čtenáři si ho žádali, a autorka je vyslyšela! Pokračování úspěšné akční romantické fantasy série Smečka (2011), Vzpoura (2011) a Oběť (2012) je na světě – příběh napůl lidské a napůl vlčí smečky neohrožených Ochránců, jejich pánů Strážců a odvěkých nepřátel Hledačů znovu ožívá... Vůdce Strážců Bosque Mar děsí ve zlých snech Adne i Logana a snaží se vrátit z podsvětí, kde ho uvěznili Calla a Shay po závěrečné bitvě ve válce všech proti všem. Přidá se Adne k temné straně? Získá Logan zpět svou dědičnou moc? V čem tkví společné kořeny osudů Ochránců, Strážců i Hledačů?
Číst víc
Originální název
Snakeroot
Počet stran
288
Vazba
pevná vazba
Rozměr
135×208 mm
Hmotnost
363 g
ISBN
9788024244327
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
176329
Jazyk
čeština
4. díl série
Smečka
Nakladatel
Knižní klub
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,8 / 5

6 hodnocení

1
3
2
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

10
Zore - Alexandra Adornetto, 2013
Právě čtu
Zore

"Miestnosť bez kníh je ako telo bez duše." - Marcus Tulluis Cicero

Silvia M. Glatzner
Ověřený zákazník
3.7.2021
Radosť i sklamanie
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Mnohé recenzie vravia, že táto časť je zbytočná. Žiaľ, nebola by to pravda, keby mala pokračovanie v podove dvoch častí, ktoré autorka žiaľ nikdy nevydala. Preto pre mňa bola kniha sklamaním ale i potešením. Sériu Nightshade naozaj zbožňujem a túžila som, aby nikdy neskončila. Skončiť však podľa môjho názoru mala Krvavou ružou.
Dej bol svižný a napínavý. Zachytáva životy Adne, Logana a Rena. Poukazoval i na bezcieľnosť životov Stopárov po vojne, ktorá skončila v ich prospech.
Osobne som si Ariadne veľmi obľúbila ale tu mi liezla na nervy, zaplnila ju sebaľútosť a bezmocnosť. Popritom sa stačilo len zdôveriť Connorovi, ktorý mal o ňu toľký strach.
Na druhej strane ma veľmi tešila Sabine a Ethan. Každá časť s nimi bola pre mňa radostná a príjemná. Sabine žila život obyčajného človeka a i keď sa jej cnelo, bola veľmi šťastná.
Život-Neživot Rena bol plný žiaľu a zlosti. Zlosti voči slizkému Loganovi, ktorý ho využíval, ktorý dokázal zradiť kohokoľvek vo svoj prospech. Každá časť s nim mi bola nepríjemná. Autorka vytvorila dokonalú predstavu hada v ľudskej koži.
Vzbura a príchozí pád stopárov bol skutočne blízko a Anika spolu s Tristanom museli čeliť svojim priateľom, ktorí nevedeli čo od dobroty.
Otvorený koniec napovedal, že udalosti po vojne sa neskončili, žiaľ autorka nám už neprezradila či Adne prežila a či sa Connor skutočne mohol stať jej rytierom.
Len preto, že to skončilo tak veľmi otvorene a vlastne v plnom rozbehu musím ubrať jendu hviezdičku. Inak túto časť odporúčam všetkým, ktorým neprekáža vrátiť sa k veciam, ktoré už dávno skončili, a otvorené konce
Číst víc
...
Neověřený nákup
8.5.2018
Chcela by som sa opýtať či bude preložená táto kniha aj do slovenského jazyka. Mám prvý diel v slovenčine tak ma zaujima či sa vobec oplatí mat aj iné v slovenčine. Za odpoveď ďakujem. Číst víc
Neověřený nákup
11.1.2016
Názor čitateľa
Už veľmi dlho čakám kedy sa táto kniha preloží do slovenčiny (ak sa vôbec preloží) ....chcem len vedieť či sa oplatí čakať alebo sa mám jednoducho potrápiť s češtinou :/ Číst víc
DominicaD
Neověřený nákup
26.5.2015
Názor čitateľa
Aj ja by som chcela vedieť, či sa nechystá preklad do Slovenského jazyka :) Číst víc
Purinqqa
Neověřený nákup
13.4.2015
Názor čitateľa
Aj ja ja by som to rada vedela :) Číst víc
Mária Hudecová
Ověřený zákazník
3.10.2014
Názor čitateľa
Aj ja to chcem vedieť. Číst víc

Nakladatelství Knižní klub

Číst víc

„Kdosi řekl, že deprese a krize nejsou nic jiného než neschopnost vidět vlastní budoucnost v růžových barvách.“

Exit West - Mohsin Hamid, 2018
Exit West
Mohsin Hamid