Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Herbs: River Cottage Handbook No.10 - Nikki Duffy, Bloomsbury, 2014

429 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Herbs: River Cottage Handbook No.10 - Nikki Duffy, Bloomsbury, 2014
Herbs: River Cottage Handbook No.10 - Nikki Duffy, Bloomsbury, 2014

Herbs: River Cottage Handbook No.10

Herbs are the most liberating and confidence-boosting of ingredients: grow some and you feel like a proper gardener, bring some into the kitchen and you feel like a proper cook.... Číst víc

Série
River Cottage Handbook
Nakladatel
Bloomsbury, 2014
Počet stran
256

Herbs are the most liberating and confidence-boosting of ingredients: grow some and you feel like a proper gardener, bring some into the kitchen and you feel like a proper cook. They allow you to experiment and bring individuality to your cooking while... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

429 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Herbs: River Cottage Handbook No.10 - Nikki Duffy, Bloomsbury, 2014
429 Kč

Více o knize

Herbs are the most liberating and confidence-boosting of ingredients: grow some and you feel like a proper gardener, bring some into the kitchen and you feel like a proper cook. They allow you to experiment and bring individuality to your cooking while, at the same time, anchoring you in sound culinary tradition because herbs are often responsible for those key flavours that 'make' a dish. Not only that but they are a step on the road to a more self-sufficient, homegrown, organic way of eating. In the first part of the book, Nikki explains how to get the most from herbs. She outlines the basic choosing, picking and using guidelines. The second part is a catalogue of herbs, each with grow-your-own notes, flavour descriptions and mini-recipes. Among the forty herbs that Nikki describes are basil, bay, bergamot, chives, coriander, dill, fennel, horseradish, hyssop, marigold, marjoram, mint, parsley, perilla, rocket, rosemary, sage, scented geranium, tarragon, thyme, wild garlic and winter savory.

Following this are over fifty wonderful and adaptable recipes for everything from herb-scented cakes and biscuits to soups, stuffings and tarts, where more than one herb is, or can be, used. With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall and full-colour photographs, Herbs is a must-have book for every kitchen.
Číst víc
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba
Rozměr
135×205 mm
Hmotnost
499 g
ISBN
9781408808832
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
174608
Jazyk
angličtina
Série
River Cottage Handbook
Nakladatel
Bloomsbury
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Herbs: River Cottage Handbook No.10 - Nikki Duffy, Bloomsbury, 2014
Adaptogeny - David Winston, Steven Maimes, Triton, 2011
719 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
Herbs: River Cottage Handbook No.10 - Nikki Duffy, Bloomsbury, 2014
Adaptogeny - David Winston, Steven Maimes, Triton, 2011
719 Kč

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller