Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt - Renato Magát, Príroda, 2014

161 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt - Renato Magát, Príroda, 2014
Přečtená
100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt - Renato Magát, Príroda, 2014

100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt
Přečtená

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Príroda, 2014
Počet stran
208

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Mírně opotřebovaná
  • Slovenština

161 Kč

Cena nové knihy: 403 Kč
Skladem
Posíláme ihned
Další přečtené knihy
100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt - Renato Magát, Príroda, 2014
Pevná vazba
Výborný stav Slovenština, 2014
Skladem

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Více o knize

Tento titul nájdete v našej ponuke aj v 2-kolekcii alebo 3-kolekcii za skvelú cenu.

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy 100 najslávnejších receptov. Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie dobroty z viacerých kútov našej planéty, aj keď treba poznamenať, že v tejto knihe sa autor viac zameral na náš stredoeurópsky jazýček. Nájdete tu najchutnejšie, múčniky, torty, koláče, zákusky, sladké či slané pečivo. Niektoré recepty sú náročnejšie na čas či zručnosť, ale iné postupy zvládne aj začiatočník.

Aj v tejto knihe sa dozviete niečo z histórie danej dobroty. Ako a kedy vznikla, ako sa časom menila či upravovala. Kto bol autorom, či po kom bola pomenovaná. Okrem iného sa dozviete, že niektoré recepty vznikli vlastne omylom, že pôvodné mafiny či anglický puding vôbec neboli sladké, že výroba pardubického perníka sa traduje už od 15. storočia a kde pečú chlieb mŕtvych.
Číst víc
Počet stran
208
Vazba
pevná vazba
Rozměr
205×290 mm
Hmotnost
1055 g
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
855883
Styl
tradiční
Jazyk
slovenština
Nakladatel
Príroda
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Ten co si kupil 100 najslavnejsich receptov
Neověřený nákup
19.8.2014
Ten co si kupil 100 najslavnejsich receptov
Ja som si kupila jeho predchadzajucu knihu, a preto odporucam, kto si chce kupit tuto knihu, nech radsej ide do knihkupectva a odpise si zoznam receptov s nej a najde si ich sam. Lebo presne toto jedine s tej knihy dostane. Číst víc

Nakladatelství Príroda

Číst víc

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“