Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Nástroje smrti 5: Město ztracených duší - Cassandra Clare, Knižní klub, 2014

359 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Nástroje smrti 5: Město ztracených duší - Cassandra Clare, Knižní klub, 2014
Nástroje smrti 5: Město ztracených duší - Cassandra Clare, Knižní klub, 2014

Nástroje smrti 5: Město ztracených duší

Démonka Lilith byla zničena a Jace unikl z jejího zajetí. Ale když jej lovci stínů přijdou zachránit, najdou jen krev a rozbité sklo. A zmizel nejen chlapec, kterého Clary... Číst víc

4,6 19 hodnocení
5. díl série
Nástroje smrti
Nakladatel
Knižní klub, 2014
472 stran
7-8 hodin čtení

Démonka Lilith byla zničena a Jace unikl z jejího zajetí. Ale když jej lovci stínů přijdou zachránit, najdou jen krev a rozbité sklo. A zmizel nejen chlapec, kterého Clary miluje – ale zmizel i ten, kterého nenávidí, Sebastian... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání
Nástroje smrti 5: Město ztracených duší - Cassandra Clare, #booklab, 2021
Brožovaná vazba
Čeština, 2021
Skladem 1 ks

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Více o knize

Démonka Lilith byla zničena a Jace unikl z jejího zajetí. Ale když jej lovci stínů přijdou zachránit, najdou jen krev a rozbité sklo. A zmizel nejen chlapec, kterého Clary miluje – ale zmizel i ten, kterého nenávidí, Sebastian, syn jejího otce Valentina: syn, který je odhodlaný uspět tam, kde jeho otec selhal, a srazit lovce stínů na kolena.

Clary se vydává úplně sama do srdce temnoty a hraje nebezpečnou hru, v níž sází nejen vlastní život, ale také Jaceovu duši. Je ochotná pro Jace udělat cokoli, ale může mu vůbec pořád důvěřovat? Nebo je skutečně ztracen? Jaká cena je příliš vysoká, dokonce i pro lásku?
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,6 / 5

19 hodnocení

14
3
2
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

12

Som závislá na knihách a veľká romantická duša ❤️‍ Ak máte záujem vidieť moje recenzie nájdete ma na bookstagrame - @reading_with_nataly

Natalia Domčeková
Ověřený zákazník
8.12.2020
Piata časť z tejto série nie len, že bola úplne úžasná, tak som sa v nej aj konečne nenudila ako minulú časť. Mala som chuť skončiť s touto sériou, ale som rada, že som tak nespravila, lebo by som prišla o veľký čitateľský zážitok. V tejto časti nie je sa veru kedy nudiť ešte aj na to aká je hrubá. Stále sa v nej niečo dialo a konečne v nej nebolo toľko nudných a zbytočných pasáži. Musím povedať aj to, že sa mi začali oveľa viac páčiť Simonove pohľady.
Oceňujem akcie, ktoré sa v knihe udiali. Zas, ako inak boli skvelo napísané a autorka sa s nimi pekne vyhrala. Najviac zo všetkého sa mi páčili miesta, ktoré v knihe postavy navštívili a ako skvelo ich autorka napísala. Tá Praha. Ako wau úplne som si to vedela predstaviť.
Na čom mi padla sánka bolo, keď autorka zmenila jednu postavu a ako super to zvládla, že v tej knihe to normálne bolo cítiť, ako sa zmenila. To bolo veľké plus u mňa a náhodou sa mi to tam veľmi páčilo. V tejto sérii je romantiky dosť si myslím a za mňa Alec a Magnus sú srdcovka, ale ako ten Alec ???? niekedy by som ho rada uškrtila. Tak isto aj Clary, prečo si stále musí robiť všetko po svojom? Ako ja viem, že je tak ako postava náročky napísaná, ale niekedy sa správa ako decko a mňa to vytáča. Ale až na niektoré postavy je to skvelá séria a možno začnem čítať oveľa viac fantasy. Pretože tie svety, zbrane, prostredie, postavy sú neskutočne. Čaká má už len posledná časť a s touto sériu končím, až mi to trhá srdce.. Teším sa na ďalšiu a už poslednú časť.
Číst víc
Petr Čapek
Ověřený zákazník
10.5.2014
Názor čtenáře
Již v minulém díle si mohli čtenáři všimnout menšího rozdílu oproti původní trilogii. Zatímco v prvních třech knihách dostávají prostor především Clary s Jacem, od Města padlých andělů je vše jinak. Tato dvojice ustupuje malinko do pozadí a daleko více prostoru tak mají i ostatní hrdinové této série. Ani u této knihy tomu není jinak. Díky tomu mají čtenáři možnost nahlédnout do děje z různých úhlů pohledu. Byť to fanouškům nemusí vyhovovat, přeci jen jejich miláčci jsou hlavně postavy Clary a Jace, je to rozhodně milé zpestření a zajímavý prvek jak oživit tuto sérii.

the_mortal_instruments__city_of_lost_souls_by_myoldsecrets-d5rl6yhA právě čtvrtý díl si zasloužil hodně rozporuplných komentářů, přeci jen autorka napojovala vcelku uzavřený příběh naprosto novou dějovou linií. I díky tomu mohla některým čtenářům připadat kniha zpočátku malinko nudná a postrádající kouzlo předchozích dílů. Město ztracených duší se toto snaží napravit a přináší tak daleko více akce a napětí, než její předchůdce.

Přestože je autorčin styl stále velmi čtivý a dokáže čtenáře naplno vtáhnout do děje, nelze se ubránit pocitu, že autorka stále opakuje stejnou zápletku. Zatímco v původní trilogii se vše točilo kolem Valentina, jako hlavního záporáka, zde nastupuje jeho syn a bratr Clary Sebastián, který si s otcem v ničem nezadá. Samozřejmě zde najdeme detaily, které tyto dvě dějové linie odlišují, přesto se více méně řeší stejné problémy, jako v předchozích knihách.
Číst víc

Cassandra Clare

Číst víc

Nakladatelství Knižní klub

Číst víc

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller