Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Svět růží - Josef Sus, Jaroslav Rod, Baštan, 2014

250 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Svět růží - Josef Sus, Jaroslav Rod, Baštan, 2014
Svět růží - Josef Sus, Jaroslav Rod, Baštan, 2014

Svět růží

Nová kniha Svět růží představuje u nás z hlediska literatury o růžích ojedinělé dílo. Výběru více než 300 položek byla věnována velká pozornost, aby představil to podstatné ze... Číst víc

Nakladatel
Baštan, 2014
Počet stran
450

Nová kniha Svět růží představuje u nás z hlediska literatury o růžích ojedinělé dílo. Výběru více než 300 položek byla věnována velká pozornost, aby představil to podstatné ze světa růží. Růže velkokvěté, mnohokvěté, sadové, anglické, pokryvné... Číst víc

  • Kniha
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Nová kniha Svět růží představuje u nás z hlediska literatury o růžích ojedinělé dílo. Výběru více než 300 položek byla věnována velká pozornost, aby představil to podstatné ze světa růží. Růže velkokvěté, mnohokvěté, sadové, anglické, pokryvné, miniaturní, pnoucí. Čtenář encyklopedie se jistě rád seznámí s původními botanickými druhy a rugosa hybridy.
Specialisté uvítají výběr ze stále oblíbenějších růží historických i stolístek. Každá odrůda nebo druh růže jsou v knize představeny na několika fotografijích. Kniha obsahuje stručné, ale velmi praktické informace týkající se nákupu růží, nároků klimatických, půdních, vlhkostních a světelných. Dále se dozvíme, kam vlastně růže vysazovat a jak je účelně kombinovat s jinými okrasnými rostlinami. Informuje o vlastní výsadbě, řezu, zazimování, hnojení. Popisuje rovněž způsoby rozmnožování.

Velká pozornost je věnována aktuální problematice chorob, škůdců a abiotických poruch. Nová publikace pomůže nejen množitelům a pěstitelům růží, ale i studentům všech typů zahradnických škol, zahrádkářům, profesionálním zahradníkům a všem zájemcům správně se orientovat v obsáhlém světě růží.
Číst víc
Počet stran
450
Rozměr
174×249 mm
Hmotnost
1450 g
ISBN
9788087091456
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
160266
Jazyk
čeština
Nakladatel
Baštan
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Jestli něco dělá ze světa peklo, tak naše očekávání, že by to měl být ráj.“

Prokletí - Chuck Palahniuk, 2012
Prokletí
Chuck Palahniuk