Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Microsoft Office Word 2003 - Milan Brož, Computer Press, 2004

162 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Microsoft Office Word 2003 - Milan Brož, Computer Press, 2004
Přečtená
Microsoft Office Word 2003 - Milan Brož, Computer Press, 2004

Microsoft Office Word 2003
Přečtená

Podrobná uživatelská příručka

Microsoft Word již dávno není jen inteligentní psací stroj, který umožňuje pohodlné opravy textu a dává pozor na překlepy. V dnešní době v něm již můžete vytvářet náročné... Číst víc

4,7 13 hodnocení
Nakladatel
Computer Press, 2004
Počet stran
400

Microsoft Word již dávno není jen inteligentní psací stroj, který umožňuje pohodlné opravy textu a dává pozor na překlepy. V dnešní době v něm již můžete vytvářet náročné tiskoviny, publikovat dokumenty pro web... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

162 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Více o knize

Microsoft Word již dávno není jen inteligentní psací stroj, který umožňuje pohodlné opravy textu a dává pozor na překlepy. V dnešní době v něm již můžete vytvářet náročné tiskoviny, publikovat dokumenty pro web, spolupracovat s více uživateli na jednom projektu nebo připravit hromadné formuláře. Abyste mohli při své práci pohodlně využívat maxima jeho možností, vycházíme vám vstříc knihou zkušeného autora a školitele, která se zevrubně věnuje nejen základní práci s programem, nýbrž i složitějším úkonům, jako je tvorba rovnic a grafů, používání polí nebo import dat z jiných aplikací (např. tabulek a grafů z Excelu).

Z obsahu knihy vybíráme:

Úvod do Wordu 2003 – seznámení s prostředím programu a základními ovládacími prvky.
Práce s dokumenty – naučíte se i náročnější operace, mezi něž například patří obnova poškozeného dokumentu, využití šablon či ochrana souborů.
Základní techniky práce – zvládnete základní úkony, jako je pohyb v dokumentu, mazání a kopírování textu, formátování písma, odstavců i stránek, vytváření záhlaví a zápatí, seznamů, číslování stránek, kontrolau pravopisu a tisk dokumentů.
Rozšiřující operace – poznáte efektivní postupy pro tvorbu profesionálních dokumentů – využití oddílů, automatické formátování, obálky a štítky, poznámky pod čarou, generování obsahu, vkládání odkazů a řadu dalších funkcí.
Tvorba tabulek – vytvoření tabulky kreslením a zadáváním přesných hodnot, automatické formátování vzhledu tabulek, převod tabulky na text a textu na tabulku.
Hromadná korespondence – typizované dopisy, tvorba a tisk obálek a štítků.
Objekty v dokumentu – vložení textového pole, obrázku a klipartu, vytvoření WordArtu (text s kreativním vzhledem), tvorba diagramů a grafů, vkládání rovnic.
Spolupráce uživatelů – komentáře v dokumentech, porovnávání více verzí dokumentu, sledování změn, práce s formuláři, zamknutí dokumentu proti změnám.
Vazba na další aplikace – vložení tabulky, seznamu nebo grafu z Excelu do Wordu, spolupráce s PowerPointem.
Word a Internet – publikování dokumentů na webu, vytvoření jednoduché webové stránky.
Přílohy – mj. popis všech klávesových zkratek a další přehledy.
Milan Brož (*1946) přednáší výpočetní techniku na soukromé Vysoké škole obchodní a Vyšší obchodní podnikatelské škole v Praze. Je externím redaktorem magazínu CHIP a pracuje jako konzultant pro firmy. Práci s počítači věnoval několik seriálů a množství článků a především již 21 knih, například Mistrovství v Microsoft Excel 2000 a 2002, Microsoft Excel 2000 pro manažery a ekonomy nebo Microsoft Word 2002 Podrobná příručka.
Číst víc
Počet stran
400
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
170×225 mm
Hmotnost
629 g
Rok vydání
2004
Edice
Podrobná uživatelská příručka
Naše katalogové číslo
1479621
Jazyk
čeština
Nakladatel
Computer Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,7 / 5

13 hodnocení

10
2
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Jindřich Vaníček
Ověřený nákup
9.4.2007
p. Brož - Word 2003
Absolvoval som relatívne drahé školenie na aplikácie Word ... ,no po preštudovaní knihy môžem povedať, že popisy, vysvetlenia, "krokovanie" je tak zrozumiteľne spracované, že knihu môžem doporučiť aj začiatočníkovi, ktorý sa učí písať na PC. Veľa nových vecí som sa dozvedel a naučil aj ja. Cena ? Velice dobrá.
Jindřich Vaníček
Číst víc

Milan Brož

Číst víc

Nakladatelství Computer Press

Číst víc

„Jestli někdy potkáte někoho, koho budete doopravdy milovat, nikdy ho nenechte odejít.“

Já a Ty, navždy - Jo Watson, 2021
Já a Ty, navždy
Jo Watson