Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
100 najslávnejších receptov - Renato Magát, Príroda, 2013

403 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

100 najslávnejších receptov

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších receptov svetovej histórie. Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za... Číst víc

Nakladatel
Príroda, 2013
Počet stran
208

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších receptov svetovej histórie. Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Slovenština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Více o knize

Tento titul nájdete v našej ponuke aj v 2-kolekcii alebo 3-kolekcii za skvelú cenu.

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších receptov svetovej histórie. Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie delikatesy takmer z každého kúta našej planéty. Jedlá, ktoré preveril čas a vyšperkoval ich k dokonalosti. Niektoré sú náročnejšie na čas a prípravu, ale aj rýchle a jednoduché jedlá, ktoré zvládne aj domáci šéfkuchár – začiatočník.

V tejto knihe sa dozviete:
  • niečo aj z histórie daného jedla
  • ako a kedy vzniklo,
  • ako sa časom menilo či upravovalo,
  • kto bol autorom,
  • či po kom bolo pomenované.

  • Okrem iného zistíte:
  • prečo holandská omáčka nepochádza z Holandska,
  • že bagetu nevymyslel Francúz,
  • že chilli con carne nevzniklo v Mexiku a
  • šalát Caesar nie je pomenovaný po známom rímskom imperátorovi.
  • Číst víc
    Počet stran
    208
    Vazba
    pevná vazba
    Rozměr
    205×280 mm
    Hmotnost
    1051 g
    ISBN
    9788007022997
    Rok vydání
    2013
    Naše katalogové číslo
    158929
    Jazyk
    slovenština
    Nakladatel
    Príroda
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila kniha vám?

    Čtenářské recenze

    Nespokojny zakaznik
    Neověřený nákup
    19.8.2014
    Recenzia
    Tato kniha je najhorsia kniha aku som kedy videla. Je tam tolko chyb, ze to vyzera ako by ju zostrojil stroj. O editorovy ani nechcem hovorit, lebo urcite ziadneho nemala, kedze su tam popisy historie k dvom jedlam rovnake. Jedine na co moze sluzit je na prehlad tych slavnych receptov, ale samotny postup pripravy a ingredijencie si musite dopisat sami. Ten clovek co ju pisal urcite na nej nestravil viac ako tyzden. Tato kniha by nepresla ani ako bakalarska praca. Je to odpad medzi kucharskymi knihami. Clovek co ju pisal ani okolo kuchyne nesiel. Číst víc

    Nakladatelství Príroda

    Číst víc

    „Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

    Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
    Složka 64
    Jussi Adler-Olsen