Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Kúzelné čítanie: My English Song book SK, Albi, 2022

550 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Kúzelné čítanie: My English Song book SK

slovenský jazyk

    My English Song Book z edície Kúzelné čítanie je ďalšou knihou vytvorenou podľa metódy Helen Doron. Tentokrát na vás čakajú veselé anglické pesničky pre najmenšie deti, ktoré sa... Číst víc

    Výrobce
    Albi, 2022

    My English Song Book z edície Kúzelné čítanie je ďalšou knihou vytvorenou podľa metódy Helen Doron. Tentokrát na vás čakajú veselé anglické pesničky pre najmenšie deti, ktoré sa vďaka rytmu ľahko naučia základné anglické slovíčka... Číst víc

    • Hra
    • Slovenština

    550 Kč

    Vydavatelem doporučená cena: 579 Kč
    Skladem > 5 ks
    Posíláme ihned

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

    Více o produktu

    My English Song Book z edície Kúzelné čítanie je ďalšou knihou vytvorenou podľa metódy Helen Doron. Tentokrát na vás čakajú veselé anglické pesničky pre najmenšie deti, ktoré sa vďaka rytmu ľahko naučia základné anglické slovíčka.
    Vedeli ste, že hudba a výučba jazykov spolu úzko súvisia? Možno vás prekvapí, ako ľahko si vaše deti osvoja anglické slovíčka a jednoduchú gramatiku práve vďaka rytmu a melódii 16 obľúbených piesní z kurzov Helen Doron English, ktoré sú všetky aj v karaoke verzii.
    Zoznam piesní: Big And Little; If You're Happy; Choo Choo Train; When The Bears Come Marching In; Yes, No, Why; Red, Red; Head, Shoulders, Knees And Toes; My Car; Hippety Hop; I Am Riding On My Horse; The Wheels On The Bus; Who Says Moo?; Mouth, Nose, Knees, Toes; Sing A Rainbow; Twinkle Twinkle Little Star; Goodbye, Goodbye.

    Kúzelná ceruzka navyše umožní deťom nahrať ich hlas a porovnať výslovnosť s anglickým originálom. Presvedčte sa, že vyučovanie angličtiny môže byť pre deti úžasnou zábavou!
    Číst víc
    Rozměry krabice
    232×230 mm
    Hmotnost
    392 g
    Katalogové číslo výrobce
    22720
    Jazyk
    slovenština
    Edice
    Kúzelné čítanie
    Naše katalogové číslo
    1619591
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila hra vám?

    Čtenářské recenze

    Katka Capcarova
    Neověřený nákup
    17.7.2023
    Song Book
    super knizka s pesnickami, ktore deti poznaju z hodin anglictiny, veselo si spievaju spolu s knizkou a dozvedaju sa dalsie informacie, nove slovicka a pokracovanie pesniciek.
    Odporucam pre deti ktore anglictina bavi.
    Číst víc

    Nakladatelství Albi

    Číst víc

    „Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

    9. listopad - Colleen Hoover, 2021
    9. listopad
    Colleen Hoover