Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Mníchov - Steven Spielberg, Magicbox, 2005

150 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Mníchov - Steven Spielberg, Magicbox, 2005
Mníchov - Steven Spielberg, Magicbox, 2005

Mníchov

    Nejtragičtější den v olympijských dějinách, masakr izraelských sportovců v roce 1972 v Mnichově, který měla na svědomí palestinská teroristická organizace Černé září, se... Číst víc

    5,0 5 hodnocení
    Nakladatel
    Magicbox, 2005
    Režie

    Nejtragičtější den v olympijských dějinách, masakr izraelských sportovců v roce 1972 v Mnichově, který měla na svědomí palestinská teroristická organizace Černé září, se nesmazatelně vepsal do historie dvacátého století... Číst víc

    • DVD film
    • Angličtina
    Vyprodané

    Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude film dostupný.

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

    Více o titulu

    Nejtragičtější den v olympijských dějinách, masakr izraelských sportovců v roce 1972 v Mnichově, který měla na svědomí palestinská teroristická organizace Černé září, se nesmazatelně vepsal do historie dvacátého století. O událostech, které následovaly, toho v učebnicích dějepisu nebo dobovém tisku mnoho nenajdete. Sérii nájemných vražd proti strůjcům atentátu, které naplánovala a provedla izraelská tajná služba, v mistrovsky napínavém thrilleru zmapovala režisérská legenda Steven Spielberg.

    Hrdinou příběhu je mladý Izraelec, příslušník tajné služby Avner (Eric Bana - Trója, Hulk), který je stejně jako většina jeho krajanů zdrcen mnichovskou tragédií. V téhle atmosféře ho osloví důstojník Mossadu Ephraim (Geoffrey Rush - Záře, Piráti z Karibiku), jenž mu nabídne účast v nejriskantnější operaci, kterou do té doby tajná služba židovského státu provedla. Avner musí opustit těhotnou manželku, změnit totožnost a využít všech svých schopností k dopadení a zabití jedenácti mužů, které Mossad obvinil z přípravy mnichovských vražd. Přes své mládí a nezkušenost se Avner brzy stane vůdcem pětičlenné skupiny, v níž kromě něj figuruje řidič Steve (Daniel Craig - nový James Bond), schopný padělatel Hans (Hanns Zischler), odborník na výbušniny Robert (Matthieu Kassovitz) a "čistič" Carl (Ciaran Hinds). Po celém světě metodicky vyhledávají a úspěšně odstraňují "své" muže a čím dál víc na ně doléhají tři zásadní otázky: Co jsou zač ti, které zabíjíme? Lze jejich vraždy ospravedlnit? Zabrání jejich smrt dalšímu teroru? V souboji svědomí a touhy po pomstě si navíc uvědomují další nepříjemný fakt - čím déle budou lovit teroristy, tím pravděpodobnější je, že i oni začnou být loveni.
    Číst víc
    Originální název
    Munich
    Délka
    157 min.
     
    DVD obal
    Dabing
    angličtina
    Titulky
    české, anglické, poľské, rumúnske, turecké, bulharské
    Naše katalogové číslo
    54555
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    5,0 / 5

    5 hodnocení

    5
    0
    0
    0
    0

    Jak se líbil film vám?

    Recenze, kritiky

    „Je to úžasné, co všecko si mudlové vymysleli, aby se obešli bez čar a kouzel.“

    Harry Potter a Tajemná komnata - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2016
    Harry Potter a Tajemná komnata
    J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)