Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Posilování s činkami - Wolfgang Miessner, Kopp, 2004

80 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Posilování s činkami - Wolfgang Miessner, Kopp, 2004
Přečtená
Posilování s činkami - Wolfgang Miessner, Kopp, 2004

Posilování s činkami
Přečtená

Často slýcháme otázku: „Je pro mě trénink s činkami vhodný?“ Odpověď je jednoznačná: „Ano!“ Záleží jednoduše na tom, jak se trénuje. Trénink s činkami je vhodný pro každého,... Číst víc

4,7 9 hodnocení
Nakladatel
Kopp, 2004
Počet stran
128

Často slýcháme otázku: „Je pro mě trénink s činkami vhodný?“ Odpověď je jednoznačná: „Ano!“ Záleží jednoduše na tom, jak se trénuje. Trénink s činkami je vhodný pro každého, pokud „volná závaží“ používá správným způsobem. Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Mírně opotřebovaná
  • Čeština

80 Kč

Cena nové knihy: 199 Kč
Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024
Posilování s činkami - Wolfgang Miessner, Kopp, 2004
80 Kč

Více o knize

Často slýcháme otázku: „Je pro mě trénink s činkami vhodný?“ Odpověď je jednoznačná: „Ano!“ Záleží jednoduše na tom, jak se trénuje. Trénink s činkami je vhodný pro každého, pokud „volná závaží“ používá správným způsobem. Mohou jej provozovat začátečníci ve fitness, rehabilitační pacienti a ti, kteří si chtějí zformovat postavu nebo mají problémy se zády. Samozřejmě je vhodný také pro kulturisty nebo výkonnostní sportovce. Všichni mohou těžit z individuálně naplánovaného programu.
S touto knihou můžete krůček po krůčku hlouběji proniknout do příslušné problematiky. Jednotlivé kapitoly se vztahují z větší části specificky k tréninku s činkami. Občas, především na začátku knihy, se však věnuje dané problematice více zeširoka, neboť pro pochopení různých souvislostí jsou nezbytné určité základní znalosti. Jádro této knihy tvoří přehled jednotlivých cviků. Jejich klasifikace podle různých oblastí těla zvyšuje přehlednost. Vysvětlení základního provedení cviku je doprovázeno názornými obrázky, znázorňujícími výchozí a konečnou pozici cviku. Kromě toho získáte spoustu informací o formě, a především o správné stavbě tréninkové jednotky i pokyny pro dlouhodobější plánování vašeho osobního tréninku. Přehled strečinkových cviků představuje nejdůležitější protahovací cvičení pro váš cool-down. Každé protahovací cvičení je přitom přiřazeno jednomu nebo vícero posilovacím cvikům. Tím je značně usnadněno sestavení dokonale sladěného individuálního tréninkového plánu. Cvičební plány na konci této knihy slouží jako inspirace pro váš vlastní tréninkový plán; můžete, ale nemusíte je provádět tak, jak jsou sestaveny.
Číst víc
Počet stran
128
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
150×210 mm
Hmotnost
285 g
Rok vydání
2004
Edice
Průvodce sportem
Naše katalogové číslo
1594561
Jazyk
čeština
Nakladatel
Kopp
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,7 / 5

9 hodnocení

7
1
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

„Bohatství jako by padalo do klína lidem, kteří jsou chudí duchem, chudí zájmy a radostí.“

Na východ od ráje - John Steinbeck, 2020
Na východ od ráje
John Steinbeck