Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
The Juliette Society - Sasha Grey, Sphere, 2013

255 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Juliette Society - Sasha Grey, Sphere, 2013
The Juliette Society - Sasha Grey, Sphere, 2013

The Juliette Society

Catherine, a blossoming film student whose sexuality has been recently stirred, finds herself drawn into a secret club where the world's most powerful people meet to explore... Číst víc

3,5 2 hodnocení
Nakladatel
Sphere, 2013
384 stran
5-6 hodin čtení

Catherine, a blossoming film student whose sexuality has been recently stirred, finds herself drawn into a secret club where the world's most powerful people meet to explore their deepest, often darkest sexual fantasies. Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

255 Kč

U dodavatele
Posíláme do 24 – 29 dnů
Další knižní vydání
Juliette Society - Sasha Grey, XYZ, 2015
Pevná vazba s přebalem
Čeština, 2015
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024
The Juliette Society - Sasha Grey, Sphere, 2013
255 Kč

Více o knize

Catherine, a blossoming film student whose sexuality has been recently stirred, finds herself drawn into a secret club where the world's most powerful people meet to explore their deepest, often darkest sexual fantasies. But even as these new experiences open intense new pleasures for Catherine, they also threaten to destroy everything she holds dear. In her debut novel, Sasha Grey takes us inside a private, high-profile, sex society where anything and everything can happen.
Číst víc
Počet stran
384
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
125×198 mm
Hmotnost
270 g
ISBN
9780751551587
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
155594
Styl
erotický, romantický, napínavý
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Sphere
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,5 / 5

2 hodnocení

1
0
0
1
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Vera
Neověřený nákup
4.12.2015
schizofrénia
Zápletka celého románu znie zaujimavo. Študentka vysokej školy objaví samu seba vďaka elitnej utajenej erotickej spoločnosti, ktorá je splní jej najtajnejšie fantázie a túžby o ktorých ani netušila, že ich má. Celý príbeh je však veľmi zvláštne napísaný.

Obsahuje časti, ktoré sú plné vulgarizmov a sexu, ktorý je opísaný tak trochu primitívnych a jednoduchým spôsob ale nájdete v ňom aj časti v ktorých autorka filozofuje o úlohach pohlavia vo filmoch, literatúre a tak ďalej. Občas sa mi zdalo akokeby mala kniha dvoch autorov. Jeden autor je zvrhlý a nadržaný a ten druhý sa zameriava viac menej na duchovnú stránku.

V každom prípade tieto dva písania nie sú kompatibilne a na čitateľa to môže pôsobiť veľmi rušivo. Aspoň mne tento schizofrenický štýl vadil. Ďaľšia vec, ktorá mi prekážala bola tak trochu primítivnosť hlavnej hrdinky. Aj tu som si všimla miernu schizofréniu. Catherine je človek, ktorý túži po vzdelaní a vyzerá ako rozumná mladá dáma. Pokiaľ jej však nahliadnete do hlavy, tak zistíte, že niektoré je myšlienky sú naozaj nepochopiteľné a nezmyselné.

Tento príbeh hodnotím priemerne. Boli tam časti, ktoré ma celkom bavili ale autorka je podľa mňa ešte nevypísaná.
Číst víc

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen