Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Walk the Line - James Mangold, Bonton Film, 2005

75 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Walk the Line

Láska spaľuje

    V roku 1955 prišiel drsný, vyziabnutý gitarista menom J. R. Cash do vtedy ešte neznámych Sun Studios v Memphise. Tento okamih mal neskôr nezmazateľný vplyv na vývoj americkej... Číst víc

    4,8 4 hodnocení
    Nakladatel
    Bonton Film, 2005
    Režie

    V roku 1955 prišiel drsný, vyziabnutý gitarista menom J. R. Cash do vtedy ešte neznámych Sun Studios v Memphise. Tento okamih mal neskôr nezmazateľný vplyv na vývoj americkej kultúry... Číst víc

    • DVD film
    • Angličtina, čeština, polština
    Vyprodané

    Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude film dostupný.

    Další vydání (3)
    Walk the Line - James Mangold, Bonton Film, 2005
    Blu-ray film
    Angličtina, italština, španělština, 2005
    Vyprodané

    Walk the Line - James Mangold, Magicbox, 2024
    DVD film
    Čeština, angličtina, polština, 2024
    Skladem 3 ks

    Walk the Line - prodloužená verze - James Mangold, Magicbox, 2005
    Blu-ray film
    Angličtina, italština, španělština, 2005
    Do 5 dnů

    Další vydání

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

    Více o titulu

    V roku 1955 prišiel drsný, vyziabnutý gitarista menom J. R. Cash do vtedy ešte neznámych Sun Studios v Memphise. Tento okamih mal neskôr nezmazateľný vplyv na vývoj americkej kultúry. S pomocou úderných akordov a hlasu, hlbokého a temného ako noc, privádzal Cash s obrovskou intenzitou na svet piesne o zármutku a bolesti, ktoré boli odvážne, plné skutočného života a odlišovali sa od všetkého, čo malo publikum do tých čias možnosť počuť.

    Ten deň odštartovala úvodná etapa dlhej kariéry Johnnyho Casha. Okrem toho, že prišiel s priekopníckym a originálnym zvukom, ktorý sa neskôr stal inšpiráciou pre rockové, countryové, punkové, folkové i rapové hviezdy, vydal sa aj na cestu dramatickej osobnej premeny. Počas najdramatickejšej etapy svojho života stál zoči-voči svojim démonom, bojoval o lásku, ktorá mu pomohla odraziť sa od dna, a naučil sa balansovať na tenkej hranici medzi skazou a spásou. Zmenil sa zo sebadeštruktívnej popovej hviezdy na kultového Muža v čiernom.

    Joaquin Phoenix, predstaviteľ legendárneho Johnnyho Casha, si svojím mimoriadnym hereckým nadaním získal pozornosť filmovej kritiky snímkami ako U Turn či 8 MM. Najväčší úspech mu priniesla úloha v historickej akčnej dráme Ridleyho Scotta Gladiátor, ktorá mu popri National Board of Review Award, The Broadcast Film Critics Award a Blockbuster Award priniesla i nominácie na Oscara a Zlatý glóbus. V rokoch 2002 a 2004 si zahral po boku Mela Gibsona vo filmoch M. Night Shyamalana Znamenia a Osada.

    Reese Witherspoon (June Carter) sa zatiaľ naposledy predstavila v romantickej komédii A čo ak je to pravda? s Markom Ruffalom. Za svoju úlohu energickej vysokoškoláčky Tracy Flick vo filme Alexandra Paynea Kto z koho z roku 1999 bola nominovaná na Zlatý glóbus, Independent Spirit Award, American Comedy Award, National Society of Film Critics Award a Online Film Critics Award, pričom dve posledné nominácie aj premenila. Druhú nomináciu na Zlatý glóbus jej priniesol komediálny hit z roku 2001 Pravá blondínka, ktorý sa o dva roky neskôr dočkal svojho pokračovania.

    Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme sušenky.
    Povolit cookies a zobrazit
    Číst víc

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    4,8 / 5

    4 hodnocení

    3
    1
    0
    0
    0

    Jak se líbil film vám?

    Čtenářské recenze

    Štefan Šoltés
    Ověřený zákazník
    9.6.2010
    GREAT!! *****
    Ja som na filmi velmi narocny clovek a vetsinou som velmi kriticky.
    Tento film som si pozrel 1x... potom 2x... potom 3x... doteraz som ho videl 5x a nemozem sa dockat kedy si ho pozriem ZNOVA!!
    JE TO PROSTE NESKUTOCNE UZASTNY FILM A V STUPNICI OD 1 DO 10 HODNOTIM 50!!!

    Film WALK THE LINE je zalozeny na knihe JOHNNY CASH: THE AUTOBIOGRAPHY a THE MAN IN BLACK, takze ide vlastne o zivot a prybeh JOHNNY-ho CASH-a.

    Priznam sa, kym som nezhliadol tento film som o nom vedel len malo a poznal som par jeho hitovych song-ov.
    Po zhliadnuti filmu som si okamzite musel zohnat celu diskografiu, nasjt si info. na internete a musim sa povedat ze ma tento clovek-tato legenda uplne "dostala"!!

    Rovnako ako film je VYNIKAJUCI aj SOUNDTRACK, pesnicky vo filme su legendarne a som si isty ze nie jeden clovek ostane uchvateny. (pesnicky vo filme boly nahrane hercami z filmu, co dodava tomu celemu len vetsiu kvalitu)

    PROSTE ODPORUCAM TENTO FILM NIE LEN FANUSIKOM JOHNNY-ho CASH-a, NIE LEN PRIAZNIVCOM COUNTRY HUDBY, ALE KAZDEMU... DOSLOVA KAZDEMU.
    Číst víc

    Recenze, kritiky

    „Naše manželství není dokonalé. Žádné manželství není dokonalé. Byly časy, kdy to má žena vzdala. A ještě víckrát se stalo, že jsem to vzdal já. Celé tajemství je v tom, že jsme to nikdy nevzdali současně.“

    To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
    To nejlepší v nás
    Colleen Hoover