Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Meryl Streep - Kolekcia, Bonton Film

415 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Meryl Streep - Kolekcia, Bonton Film
Meryl Streep - Kolekcia, Bonton Film

Meryl Streep - Kolekcia

Mamma Mia! / Vzpomínky na Afriku / Smrt jí sluší

    Kolekcia obsahuje filmy Mamma Mia!, Vzpomínky na Afriku, Smrt jí sluší Číst víc

    Nakladatel
    Bonton Film

    Kolekcia obsahuje filmy Mamma Mia!, Vzpomínky na Afriku, Smrt jí sluší Číst víc

    • DVD film
    Vyprodané

    Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude film dostupný.

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

    Více o titulu

    Mamma Mia

    MAMMA MIA! rozpráva o budúcej neveste (Amanda Seyfried) ktorú na gréckom ostrove vychováva jej divoká mama (Meryl Streep). Tá však svojej dcére nikdy neprezradila, kto je jej otec. Dievča sa pustí do divokého pátrania a vyhľadá troch "kandidátov" s ktorými mala jej mama pred dvadsiatimi rokmi niečo spoločné, ktorých pozýva na svoju svadbu. Film nakrútený podľa predlohy slávneho muzikálu Mamma Mia, plného pesničiek legendárnej švédskej skupiny Abba, sa konečne tiež dočkal svojej filmovej podoby.

    Vzpomínky na Afriku

    Robert Redford a Meryl Streepová hrají hlavní role v tomto slavném filmu od oscarového režiséra Sydneyho Pollacka. Tento mistrně natočený a překrásně výpravný příběh hluboké lásky a bolestivé ztráty získal roku 1985 Oscara za nejlepší film, za režii, za adaptovaný scénář, za kameru, za původní hudbu, za výpravu a za nejlepší zvuk. Vzpomínky Na Afriku patří mezi největší romantické filmy všech dob. Vypráví poutavý a pravdivý příběh Karen Blixenové (Meryl Streep), ženy obdivuhodně pevné vůle, která se svým nevěrným manželem (Klaus Maria Brandauer), řídí kolem roku 1914 kávovou plantáž v Keni. Ke svému překvapení začne Karen brzy zcela propadat kráse této exotické země, místních lidí a tajemného bílého lovce (Robert Redford).

    Smrt jí sluší

    Černá triková komedie vypráví o odkvétající filmové představitelce naivek Madeline (Meryl Streep), jejím slabošském manželu Ernestovi (Bruce Willis) a intelektuálce Helen (Goldie Hawn), bývalé nejlepší kamarádce Madeline a někdejší snoubence Ernesta. Ti tři mají něco společného - všichni překročili padesátku a místo aby jejich životy a kariéry nabíraly na obrátkách, klesají strmě ke dnu. Ernest, dříve špičkový plastický chirurg, se dal na pití a skončil jako ¨maskér¨ mrtvol, z Helen se po rozchodu s ním stala neperspektivní sádelnatá troska, z níž ztrácejí nervy i její psychiatři, a také Madeline si stále víc uvědomuje, že doba, kdy se všichni muži kořili jejím půvabům a svět jí ležel u nohou, je dávno pryč. Ale všechno se dá změnit. Zvláště pokud do hry vstoupí záhadná čarodějka Lisa Van Ruhmann (Isabella Rossellini), disponující elixírem věčného mládí.
    Číst víc
     
    DVD obal
    Herci
    Naše katalogové číslo
    97064
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbil film vám?

    Recenze, kritiky

    „Richard si všiml, že události jsou zbabělé: nikdy nechodí samy. Vždycky se jich nahrne celá řada a zasypou ho najednou.“

    Nikdykde - Neil Gaiman, 2017
    Nikdykde
    Neil Gaiman