Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babicovy dobroty: 1 - 6. díl, Bonton Film

49 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Babicovy dobroty: 1 - 6. díl, Bonton Film
Babicovy dobroty: 1 - 6. díl, Bonton Film

Babicovy dobroty: 1 - 6. díl

    Vaříme starý dobrý guláš s šéfkuchařem u paní Jany plus pár dobrých nápadů... Číst víc

    Nakladatel
    Bonton Film

    Vaříme starý dobrý guláš s šéfkuchařem u paní Jany plus pár dobrých nápadů... Číst víc

    • DVD film
    • Čeština

    49 Kč

    Skladem 3 ks
    Posíláme ihned

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
    Babicovy dobroty: 1 - 6. díl, Bonton Film
    49 Kč

    Více o titulu

    1 - GULÁŠ
    Vaříme starý dobrý guláš s šéfkuchařem u paní Jany plus pár dobrých nápadů a vychytávka s řízečky. Guláš vařila Jana Vachušková z Prahy
    Šunková rolka s gulášem + opečené brambory, jako příloha Ragů s kuskusem
    Tajný recept: Kuřecí nugety s letním salátem
    2 - BRAMBORY
    V hlavní roli brambory s šéfkuchařem Jirkou Babicou a paní Hanou. Pozor – velká bramboráková show! Francouzské brambory vařila Hana Šteflová z Horšovského Týna
    Bramborák (dva způsoby)
    Různé druhy zapečených brambor
    Tajný recept: Tymiánové brambory se špenátem a olivami
    3 - ŘÍZKY
    Šéfkuchař Jirka Babica zatopí s paní Annou pod řízky, zavoní Havají i Bretaní a přidá tečku z Asie. Řízky a bramborový salát uvařila Anna Uhlířová z Chroustovic u Chrudimi
    Havajský řízek
    Vepřový řízek s bretaňskými lusky
    Tajný recept: Nudličky po Asijsku
    4 - ZELENINA
    Lečo paní Ivany. Dáme si také Rattatouile a recept turecké maminky. Lečo uvařila Ivana Kalašová z Klánovic
    Rattatouile
    Brokolice v sýrové omáčce s vejcem
    Tajný recept: Zelenina turecké maminky
    5 – TĚSTOVINY
    Domácí fleky na šunkofleky od paní Zdeny, plus italská inspirace. A kousek špeku na konec.
    Lasagne
    Canelone
    Tajný recept: Špeková placička
    6 – PSTRUH
    Rybí hody. Pečený čerstvý pstruh od paní Svatušky z Krnova u Opavy. Šéfkuchař Jirka Babica nabídne lososa v listovém těstě, rotbarsh a pálivou mexickou inspiraci. Pstruha upekla Svatuška Šrubařová z Krnova u Opavy.
    Losos v listovém těstě
    Rotbarsh – okouník mořský
    Tajný recept: Rybí ragú s chilli a guacamole
    Číst víc
    Délka
    164 min.
     
    DVD obal
    Herci
    Dabing
    čeština
    Titulky
    české
    Naše katalogové číslo
    119831
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbil film vám?

    Recenze, kritiky

    „Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

    Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
    Složka 64
    Jussi Adler-Olsen